Bok,svima.
Dali se isplati uzeti ovu Sony DCR-DVD506,za te novce ili možda neku drugu.
Ne kužim se u kamere, a treba mi zbog djece i ostalih kućnih zabava.
Bitna mi je kvaliteta slike kod snimanja u prostorijama i po noći.
Pozdrav.
Printable View
Bok,svima.
Dali se isplati uzeti ovu Sony DCR-DVD506,za te novce ili možda neku drugu.
Ne kužim se u kamere, a treba mi zbog djece i ostalih kućnih zabava.
Bitna mi je kvaliteta slike kod snimanja u prostorijama i po noći.
Pozdrav.
Radi se o izvrsnoj maloj i prilicno polivalentnoj kameri.
Bas sam doticni model imao pred koji tjedan priliku nakratko oprobati i moram priznati da sam ostao prilicno zapanjen kvalitetom snimljenoga meterijala prilikom reprodukcije na TV.
Rezolucija slike je izvrsna, rezlucivost detalja vrlo zadovoljavajuca, boje prilicno realne. Blenda se ponekada pomalo pogubi prilikom prijelaza prostora sa velikim razlikama u intenzitetu svjetla, ali osim toga svoj posao odradjuje odlicno. Baterija pruza standardnu autonomiju (uz opasku da je moguce i dokupiti rezervnu za isnos od kakvih 400 njak kuna).
Sve u svemu, za kucnu (obiteljsku) svakodnevnu upotrebu i vise nego zadovoljavajuca kamera.
Ono zasto se ja nikada ne bi odlucio na kupnju bas ovoga modela jest nekompatibilnost snimljenoga meterijala na 8 cm DVD medijima sa bilo kojim racunalnim reproduktorom. Sto znaci da je reprodukcija moguca samo u linijskim DVD playerima, a da bi navedeni video zapis bio dostupan i prepoznat od strane racunala, mora se obaviti prekodiravanje u odredjeni, na racunalu podrzan video format.
Mnogo jednostavnija i meni osobno dopadljivija varijanta je nabavka kamere koja kao medij koristi HDD.
Treba navesti i to da je za ovu kameru potrebno izdvojiti i prilican iznos.
Hvala na odgovoru!