Molim tko zna gdje mogu skinuti Vis Sie na engleskom, njemački me ubija:( Ili neki drugi, da mogu uspostaviti vezu mob-PC. Siemens Data exch. i MobNav ne prepoznaju mobitel, valjda radi kabela.
Printable View
Molim tko zna gdje mogu skinuti Vis Sie na engleskom, njemački me ubija:( Ili neki drugi, da mogu uspostaviti vezu mob-PC. Siemens Data exch. i MobNav ne prepoznaju mobitel, valjda radi kabela.
U VisSie imas cijelo brdo jezika na izbor. Ako ti je na Njemačkom, odi pod Einstellung/Menu Spreche - i tu odaberes jedan od jezika. Imas cak i Hrvatski. Onda resetiras program i to je to...
Ne postoji posebno Njemačka verzija, a posebno neka druga...
Ma jasno, skužio još jučer, al meni treba vremenaaaaa... Sori, al sam sretan što sam uz pomoć forumaša ipak uspio prvu onako stručnu stvar izvesti, sve nisam sebi vjerovao :))) Hvala šljaki, 3aTmiru, eminemu i brojnim drugim neznanim junacima :)
:)
Evo serial za v2.3.0d, pa si ga registriraj ;)
First name : www.freeserials.com
Last name : www.freeserials.com
Serial : F297-ABF9-8B5F-19F9
i evo jos jedan koji radi 100%, naravno za v2.3.0d
First name : 3aTmr
Last name : 3aTmr
Serial : 17E2-7719-2EF9-2CAA
E, hvala na svemu. Radi ko zmaj.:)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
i evo jos jedan koji radi 100%, naravno za v2.3.0d
Ovaj ne radi... ;-)= Citat =:
Poslao: 3aTmr
Evo serial za v2.3.0d, pa si ga registriraj ;)
First name : www.freeserials.com
Last name : www.freeserials.com
Serial : F297-ABF9-8B5F-19F9
Barem ne meni za v230d .
@cacan
ovaj drugi ti radi 100%, a taj sa freeserials nisam ni probao...
off topic (valjda)
3aTmr imam ja neki Neuro Tran za prevođenje sa eng-hrv, istekla mi je davno licenca, traži serijski. Jel znaš di bi se to dalo skinut (osim na ovoj kaj si dao)?
http://astalavista.box.sk
jedino mjesto koje ce vam ikada trebati za crackove, seriale i sl.
mislim da je najbolji pretrazivac za crackove i sriale www.crackspider.net , jer on pretrazuje dosta sajtova sa crackovima, ukljucujuci astalavistu i mnoge druge...
Jel može neko da mi objasni ovdje kako da prenosim igre na telefon pomoću Vissie-a? Pogotovo kad su zipovane...jel se prenese samo neki fajl ili..? A još uvijek ne razumjem njemački dovoljno da skontam?
Pozdrav i hvala!
@Duckzilla Sa VisSie ne možeš prenositi igre. Za to ti treba Data Exchange ili Data Suite. Prvi postoji i samostalno i kao dio drugog.
A za jezik pogledaj početak teme.
Hvala, skinuo sam Data Exchange i radi, ali još uvijek ne kontam kakva treba biti igra prije nego što je ubacim u java->jam folder. Ja je raspakujem pa prebacim u novoformirani folder recimo 'fifa2004' i taj folder sa podacima koji su razipovani pošaljem u taj jam folder. Kada pokušam da startam na telefonu ne radi? Šta uopšte treba uraditi prije ubacivanja u memoriju telefona?
Ovako svaka java igra ili aplikacija ima obavezno *.jad i *.jar file koji moraju biti kopirani u istu mapu. Neke igre imaju i dodatni file za spremanje podataka obično naziva storage. Znači treba sve te file-ove staviti u mapu istog naziva i tu cijelu mapu kopirati u Java\jam mapu u mobitelu. Isto tako treba provjeriti da li određena igra radi na pojedinom modelu mobitela.
recimo imas igru koja se zove IGRA i ona sadrzi igra.jad i igra.jar
Znaci kopiras direktorij IGRA (sa obe datoteke) na mob u Java/jAm direktorij i to je to...
Onda odes u menu i pokrenes igru ;)
Mislim da sam skont'o :)
:beer:
:thumbup:
:jump: