U Mercatoneu se moze kupiti "Amstrad"Dvd player koji pusta i DivX.Ja ga osbono imam,odlican je!Jedino sto ne podrzava titlove ali je slika divixa bolja nego na kompu.Cijena je 775 kn.
Printable View
U Mercatoneu se moze kupiti "Amstrad"Dvd player koji pusta i DivX.Ja ga osbono imam,odlican je!Jedino sto ne podrzava titlove ali je slika divixa bolja nego na kompu.Cijena je 775 kn.
cekaj ne razumijem sto ce ti divx player kad nemres titlove stavit... dobro ajde mogu i ja gledat film na eng bez titlova ali ipak....
po meni je puno bolje pustit na pc-u pa gledat na tv-u. ovo je za sminkice
Ja sam ga vise kupio zbog cijene nego zbog Divixa a tek da vidis izgled!Osim toga cuo sam nesto da se moze sredit za titlove,bolja je slika na kad na njemu pustam Divx nego kad spojim komp sa tv-om.
daj nadji sliku od tog cuda da vidim ja to... meni zapravo treba dvd player jer ga nemam otkad sam prodao plejku...
meni titlovi za divx nisu tak presudni. al jel podržava titlove za dvd?
Podrzava dvd titlove, to podrzavaju svi dvd plejeri!
Stavit cu sliku,ali sad nisam uz dvd pa neznam model da potrazim na netu
a dobro. onda se isplati
iamte SMARTVISION dvd/divx u INFOCOR.HR za 350kn, strava je, sve ctitlove cita, sve divx-e i jos par drugih formata tipa mpeg4 itditd..
Po ko zna koji put: XORO the best ;)
XORO is the skuplji!
moja vam je preporuka da kupujete provjerene playere, kao recimo pioneer... :)
ima ih od 600kn na više... i svi pokazuju naše titlove.
LiteON imam ga vec dvije godine i stvarno je zakon. Podrzava promjenu softwera preko cd.
Sta je sa ovih LG LH-T 255 i 250 kućnih kina, jedan se prodaje u Pevecu za 1170kn a drugi u HgSpotu za 1240kn, ne mogu nista na netu naci o njima! Kao da su nasi to nabavili drito iz tvornice ili su pravljeni samo za nase trziste!!!
...a nadogradnja firmwire-a ne pomaže na ovim čudima tehnike???
smartvision je dobio jako visoke ocjene s obzirom da kosta samo 375kn! napravljen je naravno prije par dana novi firmware za njega. meni cita sve i svasta i jako sam zadovoljan!
Kupio sa dvd kucno kino lg lh-t 6340, platio sam ga 999kn i moram reci da su prvi dojomvi odlicni, jedina mu je mana sto su divx titlovi mali, ali to me ne smeta jer je televizor ogroman pa se toliko i ne primjeti! Da i zacudila me nemogucnost premotavanja divx-a! Radio odlicno funkcionira a i mp3-ce fino pleja, glasan je toliko da mislim da bi se susjedi mogli pocet buniti u slucaju nekog tuluma. Sve u svemu fin all-in-one proizvod!!!
Ovdje kazu da ima neki firmware za njega ali basne kontam sta pise!http://www.koridor.cz/inshop/scripts...=1584&Level=25