dali netko stavljam novi softwer na ovaj mobitel, i koliko bi to došlo??
Printable View
dali netko stavljam novi softwer na ovaj mobitel, i koliko bi to došlo??
Sad stvarno nemam pojma al to se nebi ni isplatilo zekati s time ni bilo šta drugo a brijem i da nema novi soft za to. To je prastaro.
ma radije kupi novi:D
ma imam novi, neg to je ovak, za imat sa strane.. uz taj mobitel me vezu uspomene, pa ga drzim.. :D
tesko ces nesto pronaci.to je mobitel od prije nekih 4 god.u ono vrijeme bio je vrhunski.
i sad je vrhunski;) nego, saznaj koliku snagu ima orginalni punjac.. zatim nadjes od bilo kojeg moba koji ima istu il slicnu snagu, prerezes zice..i te zice spojis na mob i to ti e to.. tak sam ja napravio sa sony-em z5
vjekica o ćem ti pričaš??kakve to veze ima sa novim softverom?
da, ne znam kakve to veze ima.pa covjek pita za softver, a ne za punjac.
a on je sav u nekom svom filmu i vrti ga 0-24
eh da..cuj smogic, krivo zavrtio ja film... slucajno sam zbrijo da je ovo pitanje s oglasnika, di lik trazi punjac za navedeni mob.. jebi ga, i ja sam covijek..
pa treba meni i softwer i punjač, al izgleda da nema kruha ni od jednog ni od drugog.
daj mi reci zašto trebaš novi SW?
zato jer imam brandiran vodafone gore, netreba novi, samo da je original, ali mi ništa ne znači ako ne nabavim punjač..
pa jer moguče da nigdje nema za kupit novi ili u oglasniku rabljeni punjač za panasonik iz tog vremena ( paše od svih iz serije gd) . svojevremeno sam svog izgubio i kupio sam zamjenski od gd 55 ako se ne varam ili tako nešto i radilo je. uz plavi oglasnik i tolike servise da nigdje nemreš naći punjač, nemogu vjerovat
ma pregledo sam sve žive dućane i nigdi nemrem nać, a ni u oglasniku nema, nemam pojma di da više tražim..
mislim da ja imam negdje jedan, moram potražiti, a možda je ispario... uostalom, da odeš u neki servis u ZGu, možda dečki imaju, a da im i ne treba, skuplja prašinu
aj pogledaj pa javi..
EB-CAX70 model imam, taj je sa x70, provjeri jel ti paše, ja sad nemam vremena za to
ne paše punjač..
eto, trebao si lagati da paše, dobio bi ga, ovako ništa :)
ne znam, možda se još netko javi.
PS napiši od kojih modela paše
evo uspio sam nač punjač za 60kn, i bateriju za 140... :headbang: