Pozdrav!
U 8 mjesecu idem na duze vrijeme u austriju i uzet cu karticu od nekog operatera tamo! Trebat ce mi i drugi mobitel.
Sto mislite jeli mi bolje ovdje uzet neki mob ili gore? Kakvo je stanje s cijenama gore u odnosu na nas?
Printable View
Pozdrav!
U 8 mjesecu idem na duze vrijeme u austriju i uzet cu karticu od nekog operatera tamo! Trebat ce mi i drugi mobitel.
Sto mislite jeli mi bolje ovdje uzet neki mob ili gore? Kakvo je stanje s cijenama gore u odnosu na nas?
Eventualno ako ga kupiš na e-bayu onda možeš dobiti jeftiniji i tamo i to dosta jeftiniji!
Mislim da će tamo bit jeftinije jer imaju bolju ponudu onih mobova za 1kn uz pretplatu, koje ekipa (kao i kod nas) poslije prodaje. Barem ja tako mislim...
da na preplati imaš jako jako povoljnih mobova.
a imaju i oni svoje švercere mobova ;D
Istina u Njemačkoj na pretplatu je 90% novih mobitela 1€
i puno bolji uvjeti ugovora nego kod nas.
Ne vjeruj e-bayu. Ja sam kupovao i više nikada. Došlo mi je pola maske i to oštečena, a memo kartica nikada. Evo to je ovako bilo bratič koji živi u njemačkoj je naručio, tj skupa smo naručili na njegovu adresu i maska je stigla nakon mjesec dana a kartica nikada i onda fino kada je ond dolazio u hrv dofuro mi to. Dobro je sve bilo isplanirano ali u startu je krivo otišlo. Čuo sam negdi, ne sječam se di više al neko je kupio w850 i nikada ga nije vidio.
E kupi ga gore moje mišljenje jedino ako ti je do hrv jezika onda uzmi kod nas ali i tamo ima mobača s hrv jezikom. Znači ti bi uzeo gore telefon na crno znači preko njihovog oglasnika. Pa navedi par modela koji su poželjni pa čemo ti reči dali se isplati ili ne.
nemoj nikako kupovat mobitel u austriji osim ako ne kupuješ na pretplatu, mobiteli su puno skuplji na karticu nego ovdje u hrvatskoj a pogotovo ako ih želiš otključane kupit.