Mislim da je dovoljno pitanje iz naslova.
S kojim ste mobitelom bili izuzetno zadovoljni i zasto?
Koji su razlozi vaseg zadovoljstva s njim.
:bat: :angry: :crazy: :tomato: :) :) :jackie:
Printable View
Mislim da je dovoljno pitanje iz naslova.
S kojim ste mobitelom bili izuzetno zadovoljni i zasto?
Koji su razlozi vaseg zadovoljstva s njim.
:bat: :angry: :crazy: :tomato: :) :) :jackie:
Jako dobro pitanje!!!:respect:
U pravilu, najzadovoljniji sam bio s onim mobitelima koji su mi privremeno bili "prvi" mobovi. Npr. kad bih prodao neku zvijerku, pa bih tjedan-dva bio osuđen na "privremeni" mob. (obično je to mob koji skuplja prašinu u ladici).
Iznimno dobar mob, koji mi je ostao u sjećanju bila je Nokia 6170, kupljena u Tele2 paketu, zatim otključana. Koristio sam je mjesec dana i stvarno bio oduševljen njome. Ugodne tipke, prednost preklopnika kad ti zvoni ujutro u 6, moraš ga otvoriti da prekineš alarm, ne možeš samo pritisnuti prstom...
Meni definitivno 6170!:jackie:
w900.. ima sve, kamera super (ne vise), video, memorija, mp3, sva oprema se dobije.,.. tipke velike, ekran veliki.. malo smeta mehanizam.. ali izuzeto zadovoljan...
kao i N6131, preevelik i preeedobar ekran, veelike tipke za sms, solidna kamera i player... ugl za sto meni treba izuzetan mob i razmisljam da sad mjenjam w900 za 6131.
3310 jer je to jedini mob koji si nisam sam kupio :D ... , w960 kojeg jos nema u prodaji ali kad ce ga bit kupit cu ga i bit cu mnogo zadovoljan s njim zbog kamere,walkmana,touchscren-a ... :licklips:
ma ja sam zadovoljan sa svim mobitelima, mozda najvise sa siemensom M35 jer je bio praktički nepoderiv, nokia 6820 također fenomenalan mob kad je izašao platio ga 4k kuna.....super
Pod prijetnjom linča; Nokia N-Gage.
meni je definitivno najbolji E1000 taj mob me očaro i od tad me nijedan mob nije tolko očaro...
prije sam bio zadovoljan nokion 310 stvrano zvijer od moba,
a sada sam jako zadovoljan sa 7610 stvarno radi ko sat unatoc mnogo funkcija i symbian os-om,nijednom mi se jos nije pokvario
U svoje doba... Nokia 6600
A naj isplativiji mobitel koji sam imao je Motorola V525... Daleko ispred svih za ne symbian modele u to doba
od svih mobova koji su mi prošli kroz ruke najdraži su mi bili
-sx1(dobio ga nakon što sam proveo duge godine s siemensom mt50, kad sam ga dobio očarao me, ekran u boji, kamera, bio mi je prevelik skok s mt50 koji nije imao ništa na zvjer....prvi dan nisam znao ući u meni)
-e398(čvrst, kompaktan, dobar zvuk...nema mane)
Najdraži su mi bili motorola V525 i K750i
Najzadovoljniji sa K800....:respect:
sada me E50 najduze zadrzao da ne razmisljam o prodaji! inace bi mjenjao mob vec nakon par tjedana koristenja!
symbian u malom pakovanju-> za mene dobitna kombinacija! :thumbup:
k750i imao sam ga na tjedan dana, i odusevio sam se..mogu rec da mi je taj mob najbolje legao od svih kojih sam imao.
dizajn moba kad je izasao, bio je nekonvencionalan, tj. model je izasao prije svoga vremena.. mogu ga usporediti s citroenima..kad je izasao bio mi je katastrofalno ruzan, i sad odjedanput ima predobar dizajn..stvar je navike. :hrv:
do sada od starih mobova najzadovoljniji sa z520i
no sada mi w610i zamjenjuje puno toga pa mi je on trenutno pruža najbolje zadovoljstvo
Siemens S45 je bio jako dobar,Sony Z5 takodjer.Samsung a100 me je apsolutno odusevio,a od novijih Nokia 6230i i SE k750.
sony z5 i j5 su klasika..kad pogledas danas njihove opcije i izgled menija i podmenija..kao da su izasli prije vremena-nema danas tog mobitela koji ima lijepsi meni od ta dva navedena modela!! .. kad je J5ica izasla, onaj njezin zvuk je bio svemirski(prve verzije polifona zvona)..dok su svi imali jadnu 3310 ja sam imao Sony J5...toliko sam ga obozavao, da sam kupio za njega kabel od 400kn!! pa sam ga editirao..
- Coma_zgb najbolje zna kako ja volim Sony mobitele:)
alcatel ot511 nijedan me mob nije tolko odusevio...
i ja zaboravih na 511-icu.strasan mob.
T610 jos mi je i danas zao sta sam ga prodao....e da i nokia 6600 isto zmaj....
Ericsson T65.:jump:
siemens ME45
iskreno, ne volim siemense.. nikako.. ovaj sam dobila na poklon.. i moram reci da me odusevio.. bila sam prezadovoljna njime.. i svast sam mu radila, a on prezivio ;)
Ici cu redom:
Nokia N-gage ,SE P800,MPx200.
N-gage - stvarno odlican mob,imala je sve sto sam trebao,od symbiana,pa do sterea,koji symbian nokie klasu vise tada nisu imale (6600,7610).
P800 - jedan od najstabilnijih smartphonea koje sam imao,nije mi se nikad zblokirao ili slicno,u ono doba odlican zvuk,jedina zamjerka mi je na MS Duo karticu i njezino ogranicenje
MPx200 - moj trenutni mob,koji sam namjeravao koristit kao multimedia uredjaj,a na kraju mi je zavrsio kao organizator.Odlicno radi,trpi padove,odlican preklop,vjerujem da je ovo prvi mob koji necu prodavat.
nokia 6230i definitvno, al i nokia 6600 je bila super!