Pitanje za korisnike dectova: može li se na vašim telefonima kreirati u imenicima grupe i onda svakoj grupi dodijeliti drugu pozivnu melodiju? Tako da se, kao na mobitelima, po melodiji zvona može prepoznati pozivatelj.
Printable View
Pitanje za korisnike dectova: može li se na vašim telefonima kreirati u imenicima grupe i onda svakoj grupi dodijeliti drugu pozivnu melodiju? Tako da se, kao na mobitelima, po melodiji zvona može prepoznati pozivatelj.
nije moguće da nitko ne zna odgovoriti!?
a koji model uopće imaš??
ja imam panasonic i moze se za grupe pozivatelja postaviti razlicite melodije zvona.
hvala vepar, možeš napisati koji model imaš? htio bih kupiti neki dect, a ova bi mi funkcija bila korisna.
možeš li također namjestiti da telefon zvoni samo kad zovu oni koje si stavio u jednu grupu, a da se svi ostali pozivi samo bilježe, bez zvuka?
Siemens Gigaset telefoni imaju mogućnost:
S450 SIM / E450 SIM / SL370 / SL560:
- pojedini unosi u adresar se mogu definirati kao VIP i njima se onda može dodjeliti posebna melodija
SL560:
- za pojedine unose se može snimiti i glasovni zapis koji služi za glasovnu najavu (npr snimiš sebe kako izgovaraš ime te osobe pa onda kad te zove ta osoba osim zvona čuješ i izgovoreno ime te osobe) i za glasovno biranje (izgovoriš ime i telefon onda zove tu osobu).