Moram priznati da još nisam čuo za ovu marku, no vip je već ima i to model Life V100. Vidim da telefon ima polifone i monokromatski ekran a košta 1591kn??:wtf:
Mjere: 112 x 55 x 26 mm :jackie: lol
....ako netko kupi neka napravi mali review:comp:
Printable View
Moram priznati da još nisam čuo za ovu marku, no vip je već ima i to model Life V100. Vidim da telefon ima polifone i monokromatski ekran a košta 1591kn??:wtf:
Mjere: 112 x 55 x 26 mm :jackie: lol
....ako netko kupi neka napravi mali review:comp:
Težina 155 g. LOOOL hehehe
Eto nešto sam našo o tom fonu na netu i kolko vidim u sloveniji košta 77 eura, podosta manje nego kod nas. :wtf: Ali šta je to???? Užas, i još u ponudi kod vipa, pa tko bi to kupio, nebi dao ni 100 kn za to. I nadam se da to nije fotka moba na ovoj strani. http://www2.gsm-servis.com/si/page/d...iaLife_V100/-/
Pa jer ima to čudo uopče ekran u boji??? Jer zna netko malo više o dotičnome modelu koji košta 1591 kn? U vipu kažu 2 god garancije, pa nebi ga kupio ni da ima doživotnu garanciju. Eto i fotke s vipove strane.
http://img236.imageshack.us/img236/8512/untitledbe2.jpg
Nije ekran u boji... Strasan je mob... Stvarno nije ni malo lijep...
To je ono kao mob za starije... Ima "velike" tipke i kao "veliki" ekran, glasan je, ima neku cudnu tipku za pomoc... Ma strava...
Mislim da je cijena u svakom sluačju pretjerana...
rekao bi da su stavili jedincu previše... (pa bi onda cijena bila 591kn, što je i realnije)
Taj mob je valjda namjenjen starijim ljudima (kao i Motorola F3)....
Ali cijena od 1591kn je lol :lol:
lijepo izgleda.cijena jeste previsoka jer je ovo ipak egzotika.
E ovakav mob je moj stari dugo trazio,jer ima ogromne tipke ko na trgovackom kalkulatoru...:notooth:ali cijena mislim stvarno,kao sto je ico rekao bez 1-ic,591 kn
Uistinu je cijena previsoka, još pogotovo ako je namjenjen starijoj populaciji kao što je. Pe nece penziči moći odvojiti 80 % svoje mirovine.
....ja mislim da mob ima nešto da mu je nabilo takvu cijenu, možda koji zlatni dio? lol
i to ce imati svoje kupce.
Malo si ćorav u Sloveniji je to isto ponuda operatera zato je i smanjena cijena. I VIP svoje u nekim paketima prodaje po 591 kni ili ti cca 77 eura. Evo ti link sa njemačkog WEB shopa pa ćeš vidjeti da cijenom i ne odskače od Europskih cijena. Za razliku od ostalih mobitela koji su kod nas50% i više skuplji nego u EU.
Što se tiće moba negdje sam čitao da radi i na AAA baterije. Glasan, velik, velike tipke, velika slova, bar ga nećeš izgubiti:) A može ti poslužiti i kao oružje:)
za to novce se dobe 5 motorola F3 i još ostane novaca....
Prvo nisam čorav i nemoj se tak razgovarati, a drugo dobro sam napiso. Ovo u sloveniji je pretplatnički ugovor na 12 mjeseci i cijenom uređaja 77 eura(578 kn), a kod nas je u vipu na ugovor od 12 mj cjena uređaja 1191 kn.
Bogatija odrasla djeca svojim starcima, komentar ti je stvarno na mjestu nema šta. Pa kaj je neko bogat ak izdvoji 1500 kn za mob??? BOgatiji to nebi ni pogledali. Ubiti cjena je previsoka za penzionere i gotovo. Cjena mu treba biti malo veća od F3 i to je to.
pa zna se da vipovci nisu normalni.ova cijena uopce ne treba cuditi.
pa operaterima ne trebaju siromasni penzici koji nece trositi. o tome niste razmisljali.
Cinjenica je da penzic koji si priusti taj mob ima i pristojnu svotu za odvojiti za razgovore, a ne da vuce 50 kuna po tri mjeseca jer je to operaterima potpuno neisplativo.
za te novce si penzic moze kupiti i puno bolji mobitel.
Preskupo i no name brand. VIP ima sve lošiju ponudu mobova.... Umjesto Qteca, HTC-a i MDA oni uvode ovo...
[QUOTE=speedcats;619881]Preskupo i no name brand. VIP ima sve lošiju ponudu mobova.... Umjesto Qteca, HTC-a i MDA oni uvode ovo...[/QUO
To je mobitel za starije, a na tržištu ima dovoljno mobilnih all in one gluposti. Hoćeš ti prevoditi menije i uputstva za neki mob a ne možeš ga prodat u 100 komada.
Pokušavam već dvije godine dedu nagovorit da si kupi mobitel. Bili smo već par puta ali nikad nije našao što želi.
Odveo sam ga jučer u VIP centar i tamo je odmah izabrao emporialife. Reko sam mu daj budi pametan što će ti ta cigla. On mi odgovori konačno evo mobitel koji ima velike tipke i slova. Mogu ih vidjet i bez naočala.
Čuj ja ga sebi nikad ne bi odabrao a njemu se na prvi pogled svidio. Ukusi i potrebe su različiti.
zanimljivo je da mu se svidio taj prilicno skup mobitel,ali je ocigledno vaznija funkcionalnost,velika tipkovnica i citljivost ekrana od napredne tehnologije.
Da i meni ta priča zvuči nevjerojatno da je neko to kupio... Mislio sam da se neće prodavati dok ne korigiraju cijene na 291 kn! :-)