igrica je toca race driver, u folderu koji se skine imam jedan prazan folder i 30-ak zip datoteka, ne mogu ih otvorit, extractat...
Printable View
igrica je toca race driver, u folderu koji se skine imam jedan prazan folder i 30-ak zip datoteka, ne mogu ih otvorit, extractat...
kak ih nemos extracctat,onda nisi skinuo do kraja ak nemos,probaj desni klik extrakt here i on ce ih sve extraktat....
ako imaš više zip datoteka, to znači da ti je fajl podjeljen na manje radi lakšeg uploada. extract here bi moglo pomoći.
Mozda nisi sve skinio... Ak jesi, napravi ono sto kazu ljudi ispred i trebalo bi normalno napraviti...
ovako imaš više zip datoteka znači ti trebaš samo jednu ekstraktati na disk i cijela igra če se ekstraktati agreška ti se javlja vjerojatno zbog toga što nemaš mjesta na HDD-u ili si skino loš torrent
skino sam cijelu, 100%, ako stisnem extract here onda mi pise "The archive is either in unknown format or damaged", a ako hocu otvorit bilo koji: "...is not valid RAR file", svih 31 datoteke u zipu imaju istu velicinu - 36,864 kb
...koji su ti nastavci na datotekama jer cijelo vrijeme pričaš o Zip datotekama a ovdje kod greške ti se spominje RAR...
U pravilu kada imaš djeljene datoteke treba ih sve iskrcati u jedan folder i dvoklikom na prvu bi te se trebao otvoriti normalni prozor programa za kompresiju i dalje se ide sa extract to...
ako ti javlja tu poruku, dvije su opcije - ili nisi skinuo do kraja, ili ti je nešto od toga broken.
hit it again
...u pravilu ti napiše koja datoteka je u komi...
ekstenzija mi je .rar
Ili provjeri koja datoteka zipana je oštećena, gore ti napisano ili sve obriši i ponovo skini! U Azureusu možeš izbirati koju datoteku želiš skinuti, tako da ne skidaš sve ponovo!
moze i utorrentu isto odabrat sta ce skinit....
skini program 7-zip pa probaj sa njim,tako i meni znaju biti datoteke osttecene kad koristim win rar
ozbiljno pokusaj sa 7-zipom
ako ti je prilikom skidanja oštećen neki fajl, njega ćeš najlakše naći ovako kao što je netko predložio - otvaranjem svakog pojedinačno i onda kada utvrdiš koji je, ponovno pokreni skidanje torrenta, ali ovaj puta samo tog fajla.
iako, meni je nekako logičnije da ti je kompletan folder broken i da zato ne možeš extractati.
pokušaj ovako kako smo ti rekli - sa ponovnim skidanjem samo tog oštećenog fajla...
Meni je se to znalo desiti kada sam skidao jednu igru, odnosno skidana je u partovima ili ti ga tim dijelovima rara koje ste vi naveli.. Pri ekstraktu sam pokrenio prvu tu arhivu i dalje je on sam nastavio ekstraktovati.. tako da mi je to sve islo do neke 23 od 30 njih.. i tu je javio gresku da je file BROKEN.. i ja sam samo kliknu na ignore to .. i on je dalje nastavio to raditi i kada bi zavrsio.. igra nece da se pokrene odnosno nece da se instalira.. prijatelj mi je rekao da ima prog za to jedan koji se zove cini mi se winrara arhive repair.. il nesto slicno koji to popravi sam..ali on kosta a besplatno popravlja arhive samo do velicine 5mb.. pa jedino ti preostaje da skines tu arhivu koja ti je broken.. ili da to sve pobrises i zaboravis na igru.. jer ja sam svoju pobriso..
...tebi je bila oštećena 23 arhiva...
Ponekad i archive repair ne pomaže...
Pokušaj ponovno staviti da skida torrent u isti folder tako da napravi provjeru svih datoteka. Poigraj se malo s winzipom, winrarom i ekipom jer se zna javiti nekompatibilnost. Isto tako, ako si skidao s javnih trackera, moguće da ti je uletjelo lažno izdanje koje obično postave oni gore veliki kojima ne odgovara da skidaš s torrenta.