sestra mi je nes po windowsima ... :angry: ... i sad imam dva windowsa xp i kad ukljucujem komp pita me da odaberem os => xp pro ili xp pro
kako da maknem ove nove windowse ?
Printable View
sestra mi je nes po windowsima ... :angry: ... i sad imam dva windowsa xp i kad ukljucujem komp pita me da odaberem os => xp pro ili xp pro
kako da maknem ove nove windowse ?
Mozda imas samo instaliran StyleXP i onda ti ona pokazuje kao da imas 2, a zapravo su samo imas onaj boot screen koji odaberes i onaj klasicni boot screen od windowsa...
formatiraj drugu particiju na kojoj su instalirani drugi windowsi, automatski ti bi se trebala uredit i boot.ini tablica.
http://img152.imageshack.us/img152/7...3130202cu9.png
i novi i stari windowsi su na C particiji , na novima nemam nista vazno , samo ih se ocu rijesit a da ne s*ebem nest na starima
@ Maniac nemam instaliran xp style
Ma napravio onda lagani format c:, prebaci sve sto imas pametnoga na drugu particiju i sve super...
P.S.
Kakvi su ti to znakovi sve neki???
aj formatiranje ce bit plan B :p
el ima neko ideju kako bez formatiranja ? ? ? ... zerobravo ? ? ?
zbriši taj drugi folder WINDOWS.0 (shift+del), i uredi boot.ini tablicu, tj. obriši dualboot na početku.
SLIKA
Onda instaliraj neki program za čišćenje ostataka, tipa System mechanic ili TuneUp Utilities i počisti registry, i ostatke od novoinstaliranih windowsa.
Ali ništa ne garantiram za ovo, obavezno backupiraj podatke i za svaki slučaj sa strane stavi bootabilne windowse :)
uspio sam ih maknut
zero care zahvaljujem na pomoci :beer: :thumbup: :five: :beer:
'ostatke' sam pocistio sa TuneUpUtillities 07 1-click maintense
e to je to, da, 1 click maintance i meni radi u pozadini i jednom tjedno se aktivira i počisti ostatke deinstalacija, razno raznih brisanja, temp filova i inih gamadi. no, sve u svemu, iskreno ti nisam siguran dal je to najbolji potez, tj. koliko će sad to radit, sumnjam da bi se moglo za koji dan dogodit problem sa dizanjem windowsa, tj. da se nešto ne pomuti nakon izvjesnog vremena, upravo zato što je moguće da se registry ne pomuti (obrisani fileovi možda nisu pravovaljano maknuti). ne mora biti, al postoji mogućnost. dakle, opet ponavljam, za svaki slučaj ti obavezno backupiraj podatke da ne bi bilo sutra upališ komp a ono polas tvari ne radi (kad se sve skupa posloži). iskreno se nadam da neće, al da sam ja na tvome mjestu, za ovakav slučaj bi napravio format c, jer se meni čini da je to kod tebe sve pomućeno (prvenstveno mislim na one hijeroglife :))
ma vazno da radi do 15.8. , onda cu dobit laptop ... :p
a hijeroglifi se pojavljuju samo na njezinom accountu pa se s tim necu ni za*ebavat
onda ok :)
još jedan u nizu nek drži vodu dok majstori ne odu :)