Do 31.08.2007. unutar mreže, Tele 2 i dalje ima besplatni MMS!!!
Printable View
Do 31.08.2007. unutar mreže, Tele 2 i dalje ima besplatni MMS!!!
Znaci to je sad vec drugo produzenje.... Odlicno, taman da mogu cijelo ljeto slat fotke... sam da se ne naviknem previshe :D
nesto meni to lici ko da ce poslje ovoga bit neka ili smjesna cjena ili ce ostavit bespla.
po meni bas ne koristi puno ljudi mms u tele2 mrezi inace ne bi produzili akciju.
Ja uvijek šaljem mms-ove umjesto sms-ova unutat tele2 mreže :respect:
jedino kaj je banana kaj imam troje ljudi u imenuku koji su na teletu
Eto, samo da zaključimo ovu temu
(barem za sad, ako ne bude još koje produženje)....
Stigao mi je odgovor od Tele2 na moj (poprilično) oštar prigovor...
"Poštovani gospodine,
zahvaljujemo Vam na interesu vezanom uz TELE2 usluge te se ispričavamo
zbog nastalih neugodnosti.
Produžena je za pretplatnike i prepaid korisnike promocija MMS po poruci
unutar mreže: 0,00 kn u promotivnom razdoblju do 31. 8. 2007.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite
TELE2 Službi za korisnike.
Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2"
Pošteno! Tako je trebalo biti i od prvog trenutka...
:)
pa mms ostaje besplatan i za prepaid i postpaid korisnike, odakle vam uopce da ce jedni ostati bez te privilegije..
eh bas odlicno, jako dobro dodje pogotovo kada imate tele2 druga :)
I meni su jucer u SZK-u rekli da se svima produzuje:jackie:
A posaljem ih barem 30 dnevno...naivci:D:D
Vidiš da pritužba može puno učiniti. I zato mi se sviđa Tele2!
mozda akciju jos produze.bilo bi dobro.
Ništa čudno obzirom da to funkcionira samo unutar Tele2 mreže, tako da većina korisnika ni ne koriste tu pogodnost, a mnogi niti ne znaju da uopće mogu slati MMS.
super! sad još samo kad bi ih isporučivali na vrijeme, a ne s nekoliko dana zakašnjenja... http://www.todojuegos.com/modules/Fo...es/badmood.gif
zato su je i produzili.:mad: :lmao:
wohoo!! Bas neki dan sam im slao meil hoce li produzivat! Ma besplatan mms mi je odlican - brat i ja saljemo video poruke, zabavno skroz!
* mana je jedino sto mms ne mozes slat kad si na vip-ovom signalu
meni je zakon što je produžen free mms.. T2 rulez..
i nemam nikakvih prigovora jer svaki mms koji sam poslao bio je isporučen odmah!:thumbup:
sve u svemu..ja samo jako zadovoljan uslugom i ponudom!
:bigjump:
I ja sam prezadovoljan , nijedam mms mi nije kasnio! Same pohvale
Više ni ne koristim SMS unutar tele2, a i svaki MMS koji sam poslao na druge mreže je uredno isporučen.
:respect:
ja sam zvao prije 2 dana i rekli su kao da ce nakon 31.8 kostati 95 lipa po poruci... ali eto ipak su jos malo produzili :)
i pridruzujem se nijali u zeljama da se pocnu isporucivati na vrijeme :) jer dosta puta sam imao slucaj da ih isporuce sa dan zakasnjenja ili da ih uopce ne isporuce sto je jos gore... a da ne kazem kako to izgleda kada covjek putuje pa mu se mijenja vip/tele2... vjerojatno jedini nacin da tu ispravno funkcionira je rucno dohvacanje mms-ova nakon provratka u tele2 mrezu. iako mislim da je to dosta i do nekvalitetnih funkcija mobitela za dohvacanje mms-ova...