pitanje: ocu stavit srednju i zadnju masku od w810i na svoj k 750 e sad posto w810 nema onaj poklopac na kameri kako hardverski ''ostavit'' kameru upaljenu na k750 ?
Printable View
pitanje: ocu stavit srednju i zadnju masku od w810i na svoj k 750 e sad posto w810 nema onaj poklopac na kameri kako hardverski ''ostavit'' kameru upaljenu na k750 ?
zalemis one konektore kad skines prekidac. ili softverski napravis lakse je.
ima neko patch za to stalno otvorenu kameru ?
evo za r1bcoo2 radi sa cid36 i cid 49 ali je za w800 fw
http://www.box.net/shared/0p1t5hk4lc
EDIT: samo me zanima zasto bi to htio napravit. najbolja kombinacija koju sam vidio je srednja maska od w800(narančasta) i joystick od njega plus ako bas imas tolko vremena i para narančasto osvjetljenje na tipkovnici. sta se tvog izbora tice srednja maska i moze proc al zasto pobogu zadnja? w810 mi ima jednu od najruznijih SE maska ikad. sva je neka kičasta i nja
Pa zar se može umjesto ovog joysticka kakvog ima K750 staviti onaj od W810???
imam i vremena a masku cu si uzet od w800 ak bas kazete da je gadna al sta ja znam meni je bas lijepa
Imam problem kod stavljanja zadnje maske od w810 na k750, jel nemogu stavit gore jel smeta onaj prekidač...malo je previsok, sad kak da to riješim, da odcvikam to :)
IMHO, najbolje bi bilo njezno odlemiti, ako si vican tome.
A kad to radis, mozes odmah i spojiti ta dva kontakta, pa ti ne treba onaj softverski patch. :)
Ako ne... A probaj ga njezno nozicem ili srafcigerom izdignuti i otkinuti. Sretno s tim. ;)