imam n 80 i kupio sam gps modul u hg-spotu... i sad me zanima sta i di trebam napraviti da mi to radi.. koji prog koristiti i di ga skinuti.. molim objasnjenje...
Printable View
imam n 80 i kupio sam gps modul u hg-spotu... i sad me zanima sta i di trebam napraviti da mi to radi.. koji prog koristiti i di ga skinuti.. molim objasnjenje...
malo prolistaj po formu i naci ces svasta. Inace potreban ti je odredjeni navigacijski program sa mapama, a neki od tih koji rade kod nas su (smart2go,TomTom,Route66) i oni su trenutno besplatni osim sto kod smart2go moras platit samo da te navigacija odvede od kuce do kuce.
Ja ti za pocetak preporucujem TomTom ili Route66. Nisu detaljni kao smart2go ali nisu ni tako losi.
prolistaj po temama i naci ces svasta, a ako zapnes gdje javi pa cemo ti objasniti.
registriraj se na www.dotsis.com/mobile_phone
i tamo imas sve moguce programcice za navigaciju.
imam n73 i nabavil sam igrom slucaja onaj eksterni gps prijemnik(sirf starIII)kaj ja tocno trebam da to proradi?
ako mogu linkovi i opis za idiota kako to pokrenuti
hvala...
Ekipa molim Vas pomoć, kako ubaciti drugu kartu u tomtom, znaci imam istocnu europu instaliranu i sve radi, kad u direktorij Maps kopiram kartu DE_AT_CH, presnimi mi neke datoteke istočne europe i ona vise ne radi i nije vidljiva u popisu karata radi samo ta druga....zna li netko rješenje mog problema?
hvala unaprijed
probaj staviti folder sa kartama u root direktorij memorijske kartice. meni na E50 TomTom 6 na taj način šljaka besprijekorno sa mapama Eastern_Europe.
svaka mapa mora biti u svom direktoriju
dobio sam sad obje karte u izbornik, samo ostaje problem kako ukljuciti obje da rade, recimo treba mi ruta Virovitica-Traunreut, sad moram slozit navigaciju do austrije, pa onda u austriji promjenit kartu i odabrat traunreut, to je banana, kako se mogu ukljucit obje karte odjednom?
da, znaci nemoze spojit mape, budem onda tako rutu podjelio, steta sto se nemoze u komadu....
hvala na pomoći
Pozdrav,
TomTom nemoze raditi sa vise mapa odjednom jer je on ustvari i napravljen za bogati zapad a ne za nase bijedne drzavice van europske zajednice.Zato postoje mape:
WesternEuropa +/- 900MB
Western_and_Central_Europa +/- 1,47GB
Mi nismo ni u jednoj mapi pa zato mozemo tek u Austriji mjenjati mape.Ako ubacimo na EasternEropa i WesternEuropa mape svaki put kada startujemo TomTom on nas pita koju mapu zelimo koristiti.
Kada udemo u Evropsku zajednicu onda cemo valjda i mi biti u jednoj od WesternEuropa mapi.
Da li neko ima problem sa Bluetooth GPS prijemnikom i navedenom verzijom softvera.Napravio sam test izmedju dve Nokie N73 i jednog GPS prijemnika i rezultat je da Nokia sa zadnjim softverom (V 4.0726.2.0.1)nece da radi a druga sa predzadnjim oce.Bio sam u Nokia servisu da probam da mi oni mobilni vrate na predzadnju verziju ali je to neizvodljivo (to oni kazu).Posredi je moj telefon koji je radio perfektno s TomTom navigacijonim softverom ali otkako sam napravio update neradi vise.Nadam se da neko ima resenje za moj problem i unapred mu hvala a ako nema onda je ovo jedno upozorenje da se nestavlja ova verzija softvera (V 4.0726.2.0.1)