Nakon sto sam flashao svoj K750i u W880i, primjetio sam nakon nekoliko pokusaja da mi se telefon nece da spoji sa racunarom, tj niti mi trazi da nadjem drivere, niti hoce da ga prepozna kao "Removable Disk"?????
Sta da radim???
Printable View
Nakon sto sam flashao svoj K750i u W880i, primjetio sam nakon nekoliko pokusaja da mi se telefon nece da spoji sa racunarom, tj niti mi trazi da nadjem drivere, niti hoce da ga prepozna kao "Removable Disk"?????
Sta da radim???
Hm... Jel ti radi USB na kompu uopce? :dunno:
Kad spojis mob na komp, na mobu bi te trebao pitati ono File transfer mode, Phone mode itd.
BTW kako u W880? Valjda si mislio u W800?
trebas skinit drivere za w800 jer nisu isti kao oni za k750
desilo se i meni...
resetiraj mob (izbaci/ubaci bateriju iz moba) i obavezno restartiraj komp. ako ti i dalje nece, instaliraj usb drivere za w800 imas ih na sek750i.pl i probaj zamijeniti usb port. meni je proradilo nakon restartanja kompa.
oprostite ja sam pogrijesio mislio sam na W800i,,,,,, usb portove sam mnoge mijenajo cak i racunare, ali nece naravno da sam skidao i drivere za W800i... nece pa nece
Idi u Device manager i pogledaj ima li nešto nepoznato (upitnici ili ikone sa uskličnikom). Ako tamo niš ne vidiš, onda je možda kabel, a sumnjam da su portovi ako si probao na više kompova.
taj kabel se lako shebe ako ga ga iskacis za ovo:
http://img443.imageshack.us/img443/6930/86503705xv5.jpg
ali trebas za ovo dzat dcu-60 kad ga zelis iskacit:
http://img96.imageshack.us/img96/5752/90843558kx6.jpg
tuneup je naj utility program.
@ xlr- da postoje neki upitnici, to sam isao pa mi pise da da device is not worrking properly...... ja odem lijepo reeinstall driver i kobojagi nema ni upitnika ni uzvicnika nicega...... ali ipak nece da se spoji pise da je sve u redu, ali u My Computer nema Removable Disk.....
@ blizzard - probao sam ja uzeti kablo od jarana nece ni ono, nevjerujem ja da je do kabla, ne bi mogao ni flashat tel, tj. ne bi ga prepozno Phone - XS..... ili???
tocno tako.
Isti problem. Nazire li se kakvo rjesenje?
ja sam rijesio tako sto sam formatirao racunar pa memorijsku karticu na telefonu i onda na net skinuo drivere od W800i i sad sve super funkcionise