dakle, zanima me prvenstveno sto vi mislite koji je vama vizualno ljepsi. meni je n93 nekako mocniji, robusniji, dok (i) verzija mi je malo previse ugladjena. za koji mjesec bi uzeo jedno od ta dva modela. samo ne mogu se odluciti koji je ljepsi.
Printable View
dakle, zanima me prvenstveno sto vi mislite koji je vama vizualno ljepsi. meni je n93 nekako mocniji, robusniji, dok (i) verzija mi je malo previse ugladjena. za koji mjesec bi uzeo jedno od ta dva modela. samo ne mogu se odluciti koji je ljepsi.
Meni je puno ljepsi N93i, i ako nebi nikad kupio nijedan od tih mobitela zato sto su pre glomazni.
Meni je isto ljepsi N93i i ako ti je to kriterij uzmi. Ali mislim i koliko sam citao bolji je N93, ima jacu bateriju, a mislim i da daje bolje slike i video.
n93 ima jaču bateriju i slike ispadaju bolje na njoj , tako da je to moja preporuka
N93 definitivno.bolja kamera(za ne vjerovati),niza cijena i nesto jaca baterija.
nisam znao to za kameru...ja bi ipak uzeo n93i jer mi je ljepsa...
imas test u jednom od nasa dva mobilna magazina i tamo tvrde da je kamera na N93 bolja.
Moj glas ide za N93i ljepsi mi je i manji je od N93...
onda cemu ta (i) verzija?, pa to je kod nokije uvijek znacilo kao nabrijani telefon.
evo bas sam procitao recenziju na netu. n93i kod fotka kad ih prebacite na komp, boje su pune kontrasta, spaljene i na nekid djelovima slika je mutnija. tipkovnica je nekvalitetno izradjena, mislim to nije novost za nokije, gotovo svi postojeci modeli imaju katastrofalnu tipkovnicu, zadnja dobra tipkovnica je bila na 6610-ki. baterija je nesto slabija. vanjski ekran po danu se bas i ne vidi, al to nije bitno.
kod n93 mi se svidja dizajn, brutalan je, djeluje mocno, za razliku od krhke ljepse i verzije.
jos me zanima da li je moguce n93cu otvoriti jednom rukom? vidim da ima bolje rjesene 'udubine'(izmedju poklopca i telefona) za razliku od(i).
dakle pobjedjuje n93. sad me jos zanima koja vam je boja ljepsa- crna ili siva? :)
siva bolje pokazuje''misice'' moba, dok to ne na crnoj skromno vidi. tak da se ne mogu odlucit. zanima me vase misljenje.
http://www.mobigeeks.fr/newsimages/2006/03/N93.jpg
http://i.expansys.com/i/b/b136170.jpg
nekako mi je siva ljepsa.
http://www.sg.hu/kep/2006_04/0427nokia2.jpg
Nekako mi se više sviđa crna i to dosta od sive.
n93,ljepši mi je,a boja,pa crna naravno :D
n93 mi je nesto lijepsi a vjerovatno manje kvarljiv
ne znam uopce zasto je nokia i izbacila N93i,kad gotovo da i nema nekih poboljsanja.
N93i ima kućište na kojem ostaju packe prstiju. Sad jel isto tako osjetljiva na ogrebotine ne znam. Čitavo kućište mi izgleda kao jedno ogledalo.
N93 izgleda dosta robusno, ali i ona ima svojih mana-npr. ona svakojaka prekrivala za kontakte s lijeve strane mobitele. U jednom testu sam pročitao-budite sigurni da ćete ih izgubiti.
Ne znam, ni N93 ni N93i mi nisu nešto.
N93i je više za snimanje videa bolja, PRIMARNO za video...
jos kad se na to dodaju monstruozne dimenzije i tezina.stvarno mi nije jasno kako nokia nije mogla(ili htjela) napraviti mobitel nesto manjih dimenzija.
jasno mi je da integracija optickog zooma zahtijeva povecanje dimenzija,ali ovako nesto je ipak previse za moj ukus:crazy: :angry:
n 93i definitivno jer mi je ljepsa...
A gle ja ne odabirem mobitele po ljepoti to mi je najmanje kaj mi treba, kvaliteta, izdržljivost, konfiguracije, te memorija mi je najvažnije.
glasao sam za n93i ali iskreno kad sam citao vase postove sam zavolio n93, jeste da je veci ali nakon ponovnog gledanja n93 mi je ljepsa radi robusnijeg izgleda, a i ako istina to za slike uzmi n93. i gotovo. ;)