šta je to vipov Flert servis ?
Printable View
šta je to vipov Flert servis ?
jel to ono kaj moras nazvati neki broj pa ti skinu pare? mislim da je, nemoj odgovarati na to
...men to danas došlo,jučer stiglo frendici...GLUPOST...
nije to vipov servis
1 minuta 40 kunjara. broj je satelitskog providera
Nego?= Citat =:
Poslao: whiteboy
nije to vipov servis
...muljaža kojom se love neoprezni korisnici - ovo je postalo popularno u zadnjih par mjeseci i preporučjem svima koji dobiju SMS poruku sa traženjem da se nazove neki broj a ne vide broj pošiljatelja da najprije nazovu svoju službu za korisnike pa provjere kako se ne bi oprostili sa hrpom novca (vidi komentar od Nered-a)...
Inaće princip je da se nekako dobije baza brojeva nekog od operatera (nedavno se netko raspitivao o tom i na forumu) te se preko raznih net servisa pošalju poruke s prikrivenim brojem ili sa nazivom npr. Flert...
...i,jel neko probao nazvat :) ...
@ dmi , nažalost došli smo do firme koja šalje famozne poruke. štos je u tome što djele dobit.
ja sam zadnje razmišljao o tome, ali to mi je prvo padalo na pamet.
Iako je najseljačkijha fora ipak upali :)
...prekrasno - sad bi samo volio da se nekoga raspali po prstima zbog toga...
Zamislite sve one naivne starčeke koji dobiju tu poruku pa je jedva pročitaju i onda nazovu broj - UŽAS!!!
i dok skuže o čemu se rade potrošili su BND! A ima naivnih ko u priči. I većina zabrije da se radi o nekom besplatnom broju (0800) a u stvari je 008xxxxxxx...
A poruka je luda, imate tajnog obožavatelja....bla,bla...
Ma kako da ne... :D
Iz htmobile mreže pozivi prema tim brojevima su zabranjeni, pa su sada počele kružiti poruke da se nazove sa fiksne linije, osobno sam vidio tu poruku.
I meni je upravo danas stigla ta ista. Ma ignoriraj...
...ako ćemo iskreno da HT zabrani pozive po dojavi ali poslije nekog vremena skine zabranu pa ponovo počnu poruke pa oni stave zabranu pa... :D
Znam da su stavljene zabrane pa zato su se i pojavile ove poruke da nazoveš sa fiksnog broj. Samo svi izbrišite i ne zamarajte se s tim porukama
i ja sam dobio tu poruku, i blo mi je cudno ali svjedno bio sam znatizeljan, i kako prije nisma cuo za ovo, nazvo sam taj broj i aparat je reko "pretplatnicka linija je u kvaru". pa sad neznam dali mi je skinulo 44 kn ko sto kazu ili???
Pitanje je sad... ;D
...nije ti naplaćeno (ali ako želiš nekome dati novac nađemo se negdje pa platiš pijaću)... :D
totalna kretenarija...frendica nazvala i spusila foru :(...dobila vezu...ko automatska sekretarica i prica li ga prica...ako ja fakat istina da je 55 ili kolikovec kn /min...bit ce bome ozbiljnih problema kad stigne telefonski rn