-
TV Card
Evo iman jedno pitanje...iman tv karticu pixellife i sve ja lipo spojin i on meni nadje hrt 1 i 2 rtl i novu i to sve ok...i sad mani to malo i ja nju spojin na pijat (od satelita) i kad iden na search recimo neke zemlje neće da mi ništa nadje...ima li ko ovo čudo pa da malo pomogne...
Mislija san pitat na sat forumu samo kad se iden regat koji god mail da stavin kaže da je invaild...a ja otovrin novina net.hr i opet isto...
-
-
= Citat =:
Izvorno postao
libom
a jel to combo kartica?
To je Pixellife PlayTV 500 DVB-T USB...
-
Radi se o DVB-T kartici koju ne mozes spajati na satelitsku antenu, vec ti ona hvata ova 4 zemaljska programa koja si naveo, ali ih hvata u digitalnom obliku.
Dakle s njom mozes, za sada, hvatati samo navedene zemaljske programe, ali bi uskoro trebali se jos koji programi poceti emitirati u DVB-T sustavu.
-
-
TV kartica
sorry ak je OT
mislim si kupit tv karticu, ali ne znam nista o njoj/njima, pa me zanima: u koji port se ukljucuje, jel treba kakav izvor energije osim kompa, jel treba antenu, koja bi bila najbolja kartica (da hvata dosta programa, ali da nije preskupa)
potpuni sam noob u vezi s tv karticama
-
daj reci jel hoces analognu ili digitalnu, jel hoces zemaljsku ili satelitsku ili oboje u jednom?! preporuka moja ti je tecnisat kartice, neces pogrijesit ni u kojem slucaju ako uzmes, ja sam uzel skystar 3 i radi odlicno, hdtv radi ko metak, stavis u eku jadnu konfiguraciju, a hdtv radi fenomenalno (isprobavo na vise racunala , da vidim kako cpu od kartice radi) i radi fenomenalno...