imam tomato broj i hocu da ode na vip, zvao sam sluzbu jedan lik mi kaze da se ne moze 092 prenjet u vip.. drugi pak kaze da se moze...
ima netko nekih informacija i kolko traje dugo prelazak.
Printable View
imam tomato broj i hocu da ode na vip, zvao sam sluzbu jedan lik mi kaze da se ne moze 092 prenjet u vip.. drugi pak kaze da se moze...
ima netko nekih informacija i kolko traje dugo prelazak.
Tomato se nemoze prenijeti u VIP
A jel se moze prenest VIP-ova kartica sa 690kn na racunu na TOMATO, a da tih 690kn na racunu dobivam na TOMATU svaki mjesec po 30kn??
naravno da ne
Tomato koliko znam ne nudi uslugu prijenosa broja jer nije mreža već jeftini VIP-ov servis odnosno usluga. I tu su korisnici zakinuti...
pa na koju foru onda ovi operateri kazu da se moze, a neki da se ne moze. cak me lik i slaje u njihov centar i uvjerava da se moze da samo to potpisem. ko je tu lud.
hvla asvima ovo na tomato stranicama sam nasao:
47. je li je moguće napraviti prijenos tomato broja u druge mreže?
tomato omogućava prijenos broja u druge mobilne mreže, osim u 091 mrežu gdje to trenutno nije moguće.
krivo. tomato broj se moze prenjeti u druge mreze samo se u vip ne moze jer je to njihova usluga.
---dodatno:
jel se moze, prebacit tomato u tele2 i onda iz tele2 otic u vip? to onda ne bi bio prelaz iz tomata vise koji ne podrzava prijelaz u vip?
I ja bi prebacio tomato u tele 2????