i tak dodjem ja doma javljam se curi da sam stigo, u jednoj ruci kljucevi od auta u drugoj od kuce, otkljucavam kucu i mobitel na uhu pridrzavajuci ga ramenom i pricam i zavrsim razgovor i padne mi mobitel na pod, znaci visina cca 1,7 m. i zbloksa se, nist probam ga ugasit nece, izvadim bateriju, upalim ga i radi ali svjetli ekran samo bjelo, napamet ukucam pin i mogu zvat i mene se moze zvat. sta bi to moglo otic u jednom padu? kolko bi mogo bit popravak, ima ko slicna iskustva...
edit: nemrem ga ugasit s tipkom za gasenje, ko da se resetira ali nemogu vise upisat pin (ne prihvaca ga tj. nist se ne desava), ali kad izvadim bateriju onda prihvaca pin i sve ok. cijelo vrijeme na mobu svjetli samo pozadinsko svjetlo, a ovo upisivanje pina i zvanje je na slijepo i napamet.
hvala
nove informacije, neznam zasto sam mislio da ce pomoc ali napravio sam hard reset s kombinacijom tipki i sad kad ga upalim se cuje svaka tipka koji stisnem ali pin ne prihvaca, ko da trabam poslije hard reseta jos neki kod ukucat prije pina? jel zna netko?