dakle, dosad sam za skidanje koristila bittorent, a sad sam instalirala uTorrent.
kako imam 2 djelomično skinuta torrenta, zanima me, mogu li ih ikako ubaciti u uTorrent da se nastave skidati?
Printable View
dakle, dosad sam za skidanje koristila bittorent, a sad sam instalirala uTorrent.
kako imam 2 djelomično skinuta torrenta, zanima me, mogu li ih ikako ubaciti u uTorrent da se nastave skidati?
ubacis ih u folder di skida utorrent i promjenis im ekstenziju u koju skida utorrent i normalo pokrenes torrent da skida preko utorrent i to ti je to
ne moraš ništa posebno napraviti, samo pokreni te iste torrent datoteke te kada te pita kamo ih želiš downloadati odabereš isto mjesto koje si odabrala i u bittorrentu
otvaraš isti torrent koji si skidala i prije, pri čemu bi ti se trebala ponuditi opcija resume DL, tamo gdje ti piše nešto pita "što želite učiniti sa fajlom" pa ti je navedeno start DL, ti prebaciš na resume DL.
naravno, folder u koji se skida mora biti identičan.
budem ti još detaljno pojasnio, ako ne uspiješ, dok dođem doma.
od jednog sam filma još uvijek imala torrent file, ali mi se svejedno nije htio nastavit skidat, već išao od početka. no njega sam sad bar skinula.
sad trenutno na kompu nemam originalni torrent file, već samo djelomično skinuti film (točnije, folder s više .avi datoteka). i kako je sad to moguće ubaciti?
to je onda nemnoguće
jer, ti više nemaš torent, nego imaš djelomično skinut fajl. a to se ne može nastaviti jer si izgubila poveznicu do fajlova.
dakle, probaj naći isti taj torent fajl i moći ćeš nastaviti.
kako? pogledaj, većinom uz torente dolaze i oni txt ili nfo fajlovi
tamo bi mogla imati tracker ili link za torrent.
kad ja nemam sreće, onda je stvarno nemam. pokušala sam ga ja nać, jer sam skidala s demonoid.com i dobijem ovo:
:retard:= Citat =:
We had a system problem which will force us to restore everything from backup.
The disks are pretty much empty right now and until we are able to upload the backup and set up everything up, we have to close down.
We'll be back as soon as possible. Sorry for the inconvenience.
Nema veze sa samim torrentom, već u načinu spremnja djelomičnih fajlova. Bttorrent sprema "ovak", utorrent sprema"onak", prije nek ih povežu u finalni file.
Završi to kaj imaš s Bittorrentom. (čak i da se međusobno vide, utorrent nebi bio niš brži na istom torrentu)
ima veze sa torentom. jer, osim sastavljanja, bitno je i koje fajlove skida.
recimo, ja kada radim torente za seedanje, uvijek ih razbijam na dijelove od oko 2-10 mb, neko radi manje, netko veće. tako da itekako ima veze sa torentom.
ali eto, dama nema sreće jer je demonoid riknuo (mamicu im njihovu, ode mi ratio i upload), pa će pričekati sa tim :)
dama? http://digilander.libero.it/le.facci...atici/1524.gif http://img245.imageshack.us/img245/3316/tfr612ix4.gif
doduše, ja ću biti sretna ako izbrišu moj "ratio". nisam se baš imala čime pohvaliti...:D