Novi fw11 ne podrzava hrvatski jezik pa me zanima kako da ubacim hrvatski jezik u siemens m55?
huala
Printable View
Novi fw11 ne podrzava hrvatski jezik pa me zanima kako da ubacim hrvatski jezik u siemens m55?
huala
Imaš dva načina. Prvi je da negdje nađeš cijeli flash sa hrvatskim, a drugi je da koristeći Lang-editor sam prevedeš neki jezik na hrvatski i zamijeniš ga.
Skinuo sam hrvatski .lng file za m55, pa kako da to i gdje stavim? imam originalni kabel koji ne radi s v-klayom.
Na www.siemensfreaks.com imaš hrvatski jezik za fw11, u .txt formatu, pomoću langeditora ga onda ubaciš umjesto nekog od jezika. Naravno moraš imati neoriginalni kabel.
ništa ne možeš s originalnim kabelom.= Citat =:
Poslao: jestreb
imam originalni kabel koji ne radi s v-klayom.
E, steta za kabel. kad će official firmware 11?
Ako si negdje u blizini zagreba i imaš garanciju na mobitel, odnesi ga u servis i oni će ti besplatno stavit fw11 sa hrvatskim jezikom.
tako je. ili daj mob u siemens, pa ce ti oni staviti besplatno v11 sa hrvatskim (ako imas garanciju), a ako nemas onda moras platiti 100-ak kn.
Inace sa originalnim data kebelom ne mozes spojiti mob sa nti jednim "third party" software-om.
Ako mozes posuditi od nekoga kabel ili ako modificiras svoj originalni, onda ti nije tesko ubaciti hrvatski u v11, bas onako kako ti je Gen rekao. Skines hrvatski u txt obliku sa siemensfreaks.com i zamijenis jedan od jezika u v11 sa hrvatskim...
Ako je USB bi morao radaiti i originalan, ili...
USB radi i originalni, jer ima drugačije napajanje od serijskog...
Ovaj je serijski i problem je u napajanju preko kabla, tj nema ga.
Ima ga, samo ga uyima iy mobitela, a po[to mobitel mora biti isklju;en kod toga, on nema odkud uyeti napajanje.
razlika između originalnog i neoriginalnog serijakog kabela je u napajanju. Dakle originalni ima napajanje sa mobitela, a kako mob treba biti ugasen za rad s vecinom "third party" programa, onda tja kabel postaje neupotrebljiv, dok neoriginalni serijski kabel ima napajanje sa kompa, pa mob moze biti ugasen...
http://onyx.globalnet.hr/~amarakov/trikovi.html
Imaš shemu modifikacije orginalnog kabla za flashanje. Napravi to ili kupi neorginalni kabel.