Imam jedan problem. U igri nemam sliku, sve je sivo. jedino imam nišan i onu mapu sastrane.
Probao sam nove drivere za grafičku, ali ništa. Inače imam Gainward 8500GT. Hvala
Printable View
Imam jedan problem. U igri nemam sliku, sve je sivo. jedino imam nišan i onu mapu sastrane.
Probao sam nove drivere za grafičku, ali ništa. Inače imam Gainward 8500GT. Hvala
probaj promijenit rezoluciju u igri, na manju, tako je meni bilo u prince of persia
p.s.
koliko ti graficka ima mb
Probao sam na manju rezoluciju i detalje ali ništa
Grafička mi je 256MB
pokusaj ponovno instalirat
ponovnim instaliranjem ces vjerojatno rjesiti..
Pokusat cu pa javim
i nabavi patch 1.3 i crack imas ako treba
reinstaliral sem, instaliral 1.3 patch i crack-al sam i opet nista.
Mislim da budem moral zastekat staru graficku (Geforce 6600TD) i onda probat, jer na starom kompu radi normalno
a, jel ti se vidi u meniu normalno
u meniu mi je sve kak treba
...mene tako pati Stalker - imam kursor ali nema slike - kada nasumice kliktam jedino dobijem osobe koje su sudjelovali u izradi igre - probao sam sve i onda odustao...
@ Deso: jesi probao s instalcijom novih drivera, ili ako si instaliro neke beta probaj s vracanjem na starije
Problem je u driverima. Meni je to radio na 8800gts. instalirao sam neke drivere s BUG-a i sad sve radi normalno
ma zamjenil sam vec cjelu hrpu drivera al nista, ali nema veze jer mi je disk crkel i ve je na servisu, na drugom bude valjda dobro