pls help neznam koji odabrati jer nisam vec dugo pratio nista o mobitelima pa ako neko mi more pomoc i objasnit koji mi je bolji al netreba gledat na cijenu jedino na ono ča koji model nudi i ča mi je bolje? thx :creep:
Printable View
pls help neznam koji odabrati jer nisam vec dugo pratio nista o mobitelima pa ako neko mi more pomoc i objasnit koji mi je bolji al netreba gledat na cijenu jedino na ono ča koji model nudi i ča mi je bolje? thx :creep:
Ja bih se na tvom mjestu dvoumio između u600 i d900i, karakteristike su im skoro iste, razlika je u vanjskom izgledu, odluči koji ti se više sviđa.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1989
LG bih otpisao zbog nedorađenog softvera i lošije kamere.
ty a lot
:gimmebeer:
ko što je vladobrad rekao, dvomuio bi se između D900 i u600.
ako ne zbog softa, onda zbog bolje kamere... :spin:
Samo ovisi koji ti se više sviđa...
ja bi eventualno izabrao D900, zato što mi se više sviđa, i ima "normalne" tipke, a ne one osjetljive na dodir, pa je zato malo lakše rukovati sa D900...
Ja bi definitivno u 600,ako se dvoumis zbog touch keysa moram ti reci da su puno bolji nego na e 900
Ja bi se u ovoj usporedbi dvoumio između d900 i u600,ali bih uzeo d900 zbog normalnih tipki i zato sto nedjeluje krhko kao u600...LG shine je telefon za pokazivanje pa ga necu ni komentirat..pozz
D900i,aL ak želiš fency mob onda u600 :)
U600,najnoviji model sa odlicnim dizajnom i funkcionalnoscu.
U600:thumbup:
topla preporuka Samsung SGH-U600, nikakav stari model d900, a niti kakav lg.
Definitivno U600 ako ga imaš prilike nabaviti...
Što se tiče LG Shine-a, odmah ga zaboravi jer je u istom cjenovnom rangu kao i U600, ali mislim da osim dizajna nema ništa posebno...što se tiče U600 i D900, U600 ima veći ljepši ekran, touch tipke, brži modul i landscape mod kamere, izbornik sa 12 ikona (D900 ima izbornik sa 9 ikona), tanji, ljepši...znači, U600!!! :thumbup:
u600 definitivno..mob je dosta lijep..jedino su touchscreen tipke meni u banani..ne volim te osjetljive kad neznam jesam dobro stisnuo il ne..al zato je puno elegantniji od d900...makar je za cure i shine odlican
Frend mi ima U600 i nakon par tjedana rubovi moba su mu se počeli guliti. Isto tako veli da su te touch tipke malo preosjetljive, pa onda pak nedovoljno osjetljive. Izgleda super, ali očigledno ima mana.
...a pa svaki mob ima mana, zar ne ;) ... ne znam, moja bi preporuka ovdje bila d900i jer nekak mi je najljepši i najbolji :) od svih ovdje...
Ja imam shine i danas sam se igrao s u600 .
u600 je bolji mob i po specifikacijama i sve , jedino sto shine ima kvaliteniji ekran.
cim prodam shine uzimam u600
da..te touch tipke su bezveze..samo zato se moze nekoga slucajno nazvati..ne znam kak vi, al ja mob uvijek drzim u dzepu hlaca, tak da je non sto u dodirima s rukom..