Zanima me, vi koji imate u autu ručno računalo sa gps-om ili gps samo gdje ste ga stavili. Imam u planu kupit vjerojatno neki FS ali ne znam gdje bi pozicionirao.
Možete i neku sliku postat. Hvala
Printable View
Zanima me, vi koji imate u autu ručno računalo sa gps-om ili gps samo gdje ste ga stavili. Imam u planu kupit vjerojatno neki FS ali ne znam gdje bi pozicionirao.
Možete i neku sliku postat. Hvala
Najbolje je na šajbu zaljepit jer za tamo najmanje moraš skretat pogled s ceste...
PS. ima li kakav držač samostalni koji bi mogao namontirati u pretinac naprijed (kao npr. pretinac u mazdi 6), a da se ne ljepi, nego nekakav samostojeći? Niti sam neznam kako bi to otprilike trebalo izgledati... :creep:
Ja kupio onaj vakumski nosac za auto(109kn) doduse u Rijeci u Handy Centru, i moze biti i za Mobace i za PDA. Stvarno vrhunska stvar.
Ma nekako mi se čini ružno kad se to zaljepi na staklo po sredini.
Imam Zafiru.
ja sam kupio taj vakuumski i zaljepio lijevo od volana uz rub stakla, po sredini mi nekak ne pase, malo smeta ko da smanjuje preglednost
ja sam prije (dok sam koristi ASUS A636N) ljepio sa desne strane da mi bude što veća preglednost, a sad još uvijek tražim po zagrebu (neuspješno) gdje ima za kupiti nosač za TyTN-a. ako netko zna gdje ima taj nosač i punjač za auto za dotični uređaj, bio bih mu vrlo zahvalan da me prosvijetli
Evo ti ovaj link pa si pogledaj nemogu se sada sjetiti jeli se moras registrirat ili ne
http://www.htc.com.hr/html/proizvodi/oprema.html
Ja sam ga isto stavio na vjetrobransko staklo! ne smeta uopce.. :)
na toj stranici ima samo popis dodataka uz napomenu da to ima za kupiti kod njihovih partnera. međutim, ni u jednom dućanu nisam našao nosač za TyTN-a, punjač jesam ali mi ga je glupo kupovati kad mi neće koristiti bez nosača. zar nitko ne zna? shamanix, rospaya razočarali ste me :)
Hehe.. Nemas uopce nosaca iskljucivo za TyTN, barem ja nisam vidio, apsolutno nigdje..
Uzmi si ovaj nosac i mirna bosna :wow:
ma uzet ću onda taj. hvala :thumbup: inače, postoji nosač za TyTN-a, vidio sam na stranim sajtovima, samo očito ga ne isporučuju u našu prekrasnu domovinu
Tko kaze da nema kod nas nosaca ?
Pogledate na www.brodit.se i izaberete koji uredaj imate, a i pogledate preporuku na koju poziciju vam pase u autu.
Nakon toga nazovete covjeka i kupite pod tom sifrom nosac i pripadajucu opremu ako treba (cijena je kao kod Brodit-a).
PRIMO
HR-10000 Zagreb
2. Vrbik 6
Mob: +385 98 9744 888
Tel: +385 1 6055 195
E-mail: info@primo.hr
p.s. Ja sam stavio na vozaceva vrata tik do armature i vise sam nego zadovoljan (ako stignem poslat cu i sliku) "MDA Vario"
kokibj, kad dođeš u zg častim te pićem :thumbup: hvala :klap: :klap: :klap:
Koki, jel se daju rotirat ( portrait/landscape ) ti drzaci za TyTN ?
Naravno da daju jer je zglob moguce zavrtiti za 360.
Detalje vidi na www.brodit.se
pun kufer preveć para za komad plastike i ispravljač.
Nemoj to uzimati...osim ako imaš para na bacanje.
Da ne znam što kažete ja mislim da stvarno nisu normalni.
Ja sam punjač dobio sa gps modulom, i njime napajam i Vario i modul.
Kupio još nosač za nekih stotinjak kuna i piči.
Ne zelim biti bezobrazan ali ako imamo za PPC uredaje, BT GPS i slicno zasto ne i 200,00 kn za dobar stalak ???
:dunno: :dunno: :dunno:
ma velim za ovih 390 kn punjač+stalak.
E to je već bezobrazno. Da je to neka posebna tehnologija mislim ono...ja sam inače i elektroničar i ta cijena mi je zaista smiješna.
Ja sam za e61 kupio u metrou magnetni držač; tj jedan veći dio (plastika + magnet) se stavi na tablu (meni odmah kraj volana), a mala metalna pločica se zalijepi ("3M" brand lepak, tako da drži dobro) na pozadinu telefona. Funkcionira savršeno...
I da - košta cca 30 kn..
Sto se tice samog drzaca nije tako pretjerana cjena moze proci. Sto se tice drzaca sa ugradenim punjacem je malo pretjerana cijena. Drzac jr stvarnio dobro napravljen i moze se kupiti nastavak za svako auto da nemoras busiti rupe po autu nego se samo fiksira sa vec napravljenim kvacicama i od dode nekih 150 kn.
Evo primjer za Peugeot 206: http://www.brodit.com/?lang=E