-
vario
Poštovana grupo
evo nedavno sam nabavio MD Vario te me sad zanima konkretno sto vi mislite o doticnom uredjaju kao iskusni vlasnici...sto bih mogao ocekivat koju su mane a koje vrline..smatram da mi je taj uređaj bio najbolji omjer kvaliteta cijena o obzirom da sam ga kupio za manje od 1500kn. Otključan sa WM6 na sebi. kakvi su vasi utisci.
unaprijed hvala
-
Vario je super uredjaj kome jedino nedostaje bolja kamera, ako je korisniku to bitno, a ako nije bitno onda i nije neki nedostatak, baterija drzi sasvim dobro, moguce je koristiti Vario i do tri dana bez da je potrebno puniti ga. Opet sve ovisi koliko ga netko koristi samo za razgovor ili ga koristi i za slusanje MP3 glazbe. Najgore je sto upaljen wi-fi moze isprazniti bateriju za nekih pet sati, barem je kod mene bio takav slucaj.
-
vario
a kako ide surfanje i pregledavanje mailova. Jel dodje skup, vip kod mene, te kako to ide preko wifi-ja split i okolica?
-
Ja koristim w'n'w od T-Mobile i to je trenutno meni najbolje rijesenje, naravno kad nisam u mogucnosti naci neki hot spot. Pretpostavljam kako bi imao dosta mogucnosti u centru Splita, skini program wififofum i s upaljenim wi-fi samo setaj po gradu i gledaj kamo ti je najbolji hot spot