Ljudi pomagajte, imam ozbiljan problem:
Najprije sam flashao telefon sa «k750w800_r2e_dcu.49r.ssw», i kada sam posao uci u FAR napise mi slijedecu poruku: FATAL ERROR ....... CAN NOT READ CID....
Pa sam onda ja Flashao mobitel sa obicnim od K750i, samo main i osposobio sam telefon.
Nakon toga sam zelio ubaciti Hrvatski jezik. Negdje sam procitao da su mi potrebni slijedeci fileovi: 1. W800_R1BC002_FS_EMEA_2_RED49
2. W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA
Takodjer sam negdje procitao da trebam najprije flash main, pa onda flash FS, tu odabrati «Customize File System» i odabrati EMEA_2(CDA102337/2).........
Nakon toga sam procitao da treba opet Flash Main???? --- Da li je to istina???????????
U svakom slucaju ja sam tako radio, a na kraju kada upalim telefo niti imam Hrvatski jezik, niti imam uopste telefon koji radi, nego telefon na kojem se stalno pojavljuje: «Configuration error. Please contact your network operator or service centre.»
To znaci da je telefon prakticki mrtav!!!!!!!!!!
Da li postoji nacin da ga ponovo ozivim ili je to vec za smeca??????????????
Jos samo jedna stvar, ja koristim Phone XS-2, i samo da vas pitam meni kad prebaci sve ono na kraju napise Finishing flash, i ja ga nakon 5 minuta prekinem, tj idem na STOP, pa CLOSE, da li tu mozda grijesim????
Nadam se da ima neko ko mi moze brzo pomoci da rijesim ovaj problem:suicide:
@imatic
je li mi mozes samo objasniti u cemu sam pogrijesio???? Bio bih zahvalan