Šta mislite drugovi !?!
http://scr.golem.de/screenshots/0403...prof_lores.jpg
Printable View
Šta mislite drugovi !?!
http://scr.golem.de/screenshots/0403...prof_lores.jpg
Nokia announces new smartphone based on the Series 60 platform: the Nokia 7610. The phone features a 1 megapixel (1152x864) camera with 4x digital zoom, integrated video recorder with audio function and 4x digital zoom for video clips up to 10 minutes long, 65,536 color-display, 176 x 208 pixels, Bluetooth wireless technology and USB connectivity (Pop-port), MMS, email, and instant messaging, advanced XHTML browser, personalized user interface themes, 8 MB internal memory and 64 MB Reduced Size MultiMedia Card, stereo sound and video playback (support for 3GPP, RealMedia, MP3, AAC, MPEG-4, H.263) and more. The device is powered by Symbian operating system version 7.0s. It weighs 118 g and its dimensions are 108.6 mm x 53 mm x 18.7 mm, 93.5 cc. 7610 will be available in Q2 2004. Check detailed specifications @ Nokia.com.
Sad sam tek vidio da ste o ovom mob-u pričali u temi "neka nova nokia", ako moderator misli da je onda ovo glupost nek' zgazi ovo moje, ali ako mislite da se možda može još nešto pričati o ovom telefonu - nek' ostane.
Ma neka ostane ali da se priča samo o njoj. Tamo je bilo svega
fenomenalno, savršeno, možda pokušam zamjenit moju 6600 za ovu koliko košta na crno
Još nije izašla. Piše ti gore da izlazi u 2. kvartalu ove godine. Nije loša. Kamera je sigurno fenomenalna u usporedbi sa ostalim mobilnim fotoaparatima.
Biti će pre skupa. Preko 5000 kn
To sigurno.
evo je na testu u novom Mobilu. imamo i razvijene slike koje su slikane s njom i izgledaju sasvim solidno.
Ih nije losa!!Odlična je meni se samo dizajn nesto ne svidja..
Sve je dobro osim tipki (opet). Pre zbijene su i postavljene previše uz rub. Al šta se može... I šteta što nisu joystick stavili...
I koliko će otprilike koštati u Mobis-u?= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
evo je na testu u novom Mobilu. imamo i razvijene slike koje su slikane s njom i izgledaju sasvim solidno.
ko zna doći će tek za otprilike 3 mjeseca.
Meni su tipke OK. Bilo je i čudnijih tipkovnica.
btw. ako je to series 60 mobitel, kako to da nema peterosmjerni yojstick???
Da to je čudno. Nekako mi se više sviđa joystick. Lakše je s njim upravljati.
Ima tipku kao 3650/3660
pa i ngage je S60 pa nema "palicu za uživanje"= Citat =:
Poslao: Dark
Meni su tipke OK. Bilo je i čudnijih tipkovnica.
btw. ako je to series 60 mobitel, kako to da nema peterosmjerni yojstick???
meni se cini da je peterosmjerna tipka zgodnija od djojstika
pozdravljam izlazak svakog novog smartphona ali čudno je ta tipkovnica pogotovo što skoro ni jedna tipka nije ista a 3 je fakat premala!
I ja više volim yojstick i šteta što ga nisu stavili.
Ma ja sam baš htio pitati ima li tko da je koristio prvo npr. 7650 pa onda 3650 ili obratno, ali baš koristio, bar dva tjedna svaki, da može povući paralelu između joysticka i te famozne tipke !?
ja sam koristio 3650 pa sad 6600 i joystick mi je puno bolji, samo me nekat zayebava u igrama klizi mi, najbolji mi je joystick na t68i koji sam imao prije 3650. ali ne mogu se žalit na joystick od 6600 na zavidnoj je razini
moram je imati prvi-cim izadje!!!
@el nino: ja ne želim riskirat ja kupim kad se isproba i naravno nakon nekog vremena da padne cijena
ma ispalti se riskirati, pa ak ne valja uvališ je nekom i svi sretni...