-
Instalacija na USB stick
Zanima me da li se moze instalirati neki program na stick i takvog ga pokrenuti na nekom trecem racunalu?
Konkretno: Instalirao bih Kazu Lite i pokrenuo je na racunalu na faksu. Tamo je administrativna zabrana na bilo kaku instalaciju mada sam uspio instalirat Operu ali Javu vec nisam mogao.
Kuzite, tamo je je net bespla a uz to i leti pa kad ti ja skinem program od 60MB za 8min. To mi treba kuci!!
Vec i ja sam sumnjam da je moguce tako nesto izvest ali nekako me strah da instaliram, nemam pojma ta nesto ne sj.....
-
Evo ja sam sad to pokušao napravit (na Napa memorijski mp3 player, ali mislim da usb stick nije puno različit) i uspjelo mi je! Instalacija i program su vrlo malo sporiji, ali drugo je sve u redu. Samo nisam siguran dal se može pokrenut na nekom posve drugom računalu, ali bi trebalo... Meni kad pokrenem s mog kompjutera radi...
-
Ma mislim da KaZaA baca neke stvari u registry i win pa kad bi ju probo podic na nekom drugom racunalu samo bi mi javila da joj fale neka sranja i da se nece podic. Mislim da je tako??
-
...naravno...
sa USB disc-a možeš podići samoizvršavajuće .exe datoteke dok kod bilo kakvog instaliranja u registry ti se trebaju instalirati neke rutine (putanje) za rad programa a tu su i razni .dll-ovi...
Evo ja npr. imam Thunderbird mail na USB-u i radi (naravno kao izvršna datoteka)...
Naravno u ovakvim slučajevima malo provjerite postavke da vam datoteke ne ostaju na računalu nego im postavite putanje ka USB disc-u... ;)
-
Cekaj konkretno me zanima KaZaA Lite++ jel mogu nju u potpunosti instalirat na USB da je mogu seli skompa na komp???
-
...ne u formi koju ti želiš...
-
Sinoc sam instaliro i probo sad pokreni i javlja HKey/LocalMachine/Aplication/nesto nemam pojma uglavnom nemoze nac nesto u registriju.
-
...u biti na "strojevima" na kojima nemaš administratorske ovlasti kod instalacije dobrog djela softvera upravo je to i zabranjeno - mjenjanje registry-a...
Zato ne možeš instalirati na USB Disc te probati to pokrenuti na drugom računalu jer nema valjane "ključeve" u registry-u...
-
Znaci saking instaliro sam winmx al on mi se conectuje pol sata i na kraju mi se i ne skopca. Jel ima jos koji alat za razmjenu tako P2P.