Ima li netko Nokiu 3660? Kako ste zadovoljni tom nokijicom?
Printable View
Ima li netko Nokiu 3660? Kako ste zadovoljni tom nokijicom?
Imam je ja. Dvoumio sam se dugo ocu li uzeti nju ili 6600. Na kraju sam uzeo nju. Je da ima Symbian 6.1 pa nema teme,ali nije neki bad, a uskoro ce izaci aplikacija za teme tako da cu ih moci ubacivati. Jos bi bilo dobro da ima malo vise rama, ali i to je nebitno. Zasto sam je odobra?? Radi izgleda i X-press covera. Jednostavno mi je do falilo kod 6600. Ako te jos sto zanima pitaj!
:D :D :D
A koliko ima ram memorije???
Koliko se meni cini 3.6 MB, ali kad ukljucis mob. uvik nesto ode na aplikacije. Recimo meni ostane 2.0 MB s tim da mi u poszadini radi keylock, sms counter, sms reminder i task manager. Bas me zanima koliko ima 6600 pa nek neko napise ko je ima!
Nokia 6600 ima 10 MB RAM memorije od kojih je skoro uvijek slobodno oko 9.5 MB. I ima 6 MB Flash memorije= Citat =:
Poslao: andro2001
Koliko se meni cini 3.6 MB, ali kad ukljucis mob. uvik nesto ode na aplikacije. Recimo meni ostane 2.0 MB s tim da mi u poszadini radi keylock, sms counter, sms reminder i task manager. Bas me zanima koliko ima 6600 pa nek neko napise ko je ima!
Da se mene pita ja nebih jeo mjesec dana samo da skupim za 6600,nije tolika razlika u cijeni ali je u mobu!
Imam ja.
Za sad apsolutno zadovoljan obzirom na odnos cijena/performanse. Kako sam nabavljao i za kolege u firmi (ukupno 4 kom.) uspio sam postići cijenu od 2.500,00 kn bez PDV-a (veljača 2004). Za te novce dobiti Symbian Smartphone mislim da i nije tako loše
Frke je u početku bilo s povezivanjem preko Bluetootha sa HP-Compaq NX7010 notebookom (problemi sa Bluetooth stackom). Riješenje je u instalaciji najnovije verzije PC Suite-a (skinuto sa NOKIA 3660 stranice).
Drugi problem je što je tata nakon dugogodišnjeg posjedovanja "vulgaris mobitela" 6210 otkrio sve blagodati SIS aplikacija pa se baterija uz stalno uključeni Bluetooth i instaliranje/deinstaliranje kojekakvih SIS(A) i JAVA puni i dva put dnevno. :rolleyes:
Ah, i to će proći, valjda ?!?
ma ogroman je imao ja 3650 ogromno
Imam ja taj mobitel. Super mob. Ja sam ga kupio u 12. mjesecu van Hrvatske kada jos nije ni dosao u nasu nam drzavu. Dobis standardno 15MB memorije na MMC. Nedavno sam kupio od 64MB i tek sad sam potrošio 20MB na aplikacije, igre i slike. Stvarno mrak mobitel samo sta je "malo" velik. Nije ni cudo jer ima super mogucnosti uz super display. Ako nemas, kupi.
Jel itko zna gdje mogu besplatno skinuti MP3Go? Ili bilo koji software s kojim bih mogao slusati na mobu MP3 ili koji drugi format.
Skini na adresi http://my-symbian.com
Hvala vam svima, ali sad sam skupio jos nesto para i kupit cu si N6600, ipak je za nijansu bolja od N3660, kaj ne?
...i za nijansu skuplja...
Stvar je jednostavna: ako nije pitanje love treba uzeti 6600.
No ako je pitanje za iste pare uzeti prosječan "vulgaris" mobi sa kamerom ili Smartphone sa Symbian OS-om, ja sam ipak za odabir ove druge varijante. Naravno, ako vlasnik uopće zna i može iskoristiti sve njegove mogućnosti i ako mu je to važno.
3660 je definitivno prevelik, pretežak, i "preplastičan" mobi krajnje nekonvencionalnog (ako se želimo pristojno izraziti) dizajna, ali da ga NOKIA nije namjerno tako napravila 6600 se uopće ne bi niti prodavao.
Pa i nije nesto posebno tezi od 6600,plastican je ali ima x-press covers, a sto se tice dimenzija to sve ovisi kako se ko navika.Ja sam ima dugo 6210 pa mi ovaj i nije prevelik. Dizajn mi je zakon!