znam da se može spojiti mobitel i komp pa preko mobilnog interneta pregledavati stranice na kompu ali mene zanima dali se može obrnuto tj. naprimjer na neki nacin komp spojit recimo na carnet pa onda preko mobitela surfat netom
znam da se može spojiti mobitel i komp pa preko mobilnog interneta pregledavati stranice na kompu ali mene zanima dali se može obrnuto tj. naprimjer na neki nacin komp spojit recimo na carnet pa onda preko mobitela surfat netom
neće moči trebam nešto preko kabla nemam plavi zub za komp
koja je bit toga...osim ak nemaš 5 metarni kabel :p
bit toga je nemoram bacti 100 - 200 kuna za još jedan uređaj koji mi netraba često
Koji je to uredjaj ?
Ja tu nish ne kontam, sjeo bi za komp i surfao bi na malom ekrancicu od mobitela ispred kompa, to nema logike nikakve lol
Da, stvarno. Šta će ti to sa kablom?
A dobro, uvijek je tu "baš zato jer se navodno ne može". S druge strane, BT za 200 kuna ima da mi pere čarape i kuha ručak. Ak se ima za n73 + 2gb Ultra mega 2 turbo, onda se valjda ima i za "uređaj" koji radi svoj posao za kakvih 80kn i nakon čije instalacije bu taj tvoj kabel vjerovatno istrunuo od nekorištenja. :no offense:
poanta je u tome da npr da ako nam treba internet za updatanje nekih programcica ne trosimo pare na mobacu kod kojeg su kilobajti skuplji od obicnog neta.
BTW ja probao preko BT-a sa GnuBoxom, ali nisam nista uspio na N73, dok je sa N70 radilo ko podmazano.
upravo kako kolega sfreak kaže evo recimo ja meni treba za smart2go glasovna navigacija na hrvatskom koju moram skinuti sa neta preko mobitela i što sad pa zar cu ju skidati preko gprs-a koji košta cirka 100kb - 6 kn
ja više neznam evo kolega mi je posudio BT i nikako da uspostavim vezu kad stisnem Bring up IF u Gnubox-u mob kaže memorija puna zatvorite neke programe a ja nemam ništa otvoreno dali se to još kome događalo i ako može neka netko napiše upute korak po korak na hrvatskom možda sam nešto preskočio u podešavanju
evo da se nadovežem jer i mene ovo živo zanima ... postoje li programi poput SPb weather ili neke vijesti ili slično koje bi mogao instaliran na n73 i onda updateat kad se doma spojim na komp da ne trošim GPRS prijenos podataka ... na aximu x5 sam imao cijelu sezonu formule koja se updateala kad se spojiš na cradle ...strava ...
evo frend je na sx1 preko mroutera se spojio na net preko ADSLa da li se to može na N73?
kratko je trajalčo...skinio taj mRouter a ovo ostalo? izgubio sam živce....ma daj neka netko objasni sve kako treba od točke A do točke B ... jer mi se ne istražuje baš.
http://web.singnet.com.sg/~kinston/B...20Internet.htm
evo ako koristiš bluetooth s tim da je u pitanju gnubox program kojeg možeš skinuti ovdje