-
ID: 1056-001 smogovac
Nisam od jučer i znam di se stavljaju oglasi,ali kako ovo nema nikakve veze sa sa mobilnim uređajima,niti elektronikom,nisam htio staviti tamo oglas.
A članica foruma pod imenom mala imala je isti problem, te je tj. dana prije i mene pitala di da stavi oglas,ja sam rekao da nemam pojma..Zatim je pitala je MODERATORA, koji joj je rekao da stavi oglas u dotičnu temu..tako da se prvenstveno radi o vašoj grešci a ne o našoj,htjeli vi to priznati ili ne...ne želim da mi se ban smanji,samo sam htio ukazati na vaš propust:D
-
Kao prvo, moderator koji je to rekao (zasto ne pise koji?), krsi pravila foruma. U pravilima jasno pise gdje idu oglasi i kakvi oglasi, a na propust se moze ukazati i drukcije a ne krsenjem pravila.
O zalbi, s obzirom da je ipak jedan mod uzrokovao ovo, dogovorit ce se mod tim.
-
vidim da se razvila rasprava temeljena na pretpostavkama i apsolutno nikakvim saznanjima o čemu se radi ali bitno je da se pamet rasipa na mjestu gdje je nepotrebna... (postovi su obrisani)
da se to nebi nastavilo thread će biti zatvoren dok netko od vodstva foruma nema nešto za reći
:tclosed:
-
S obzirom na okolnosti zbog kojih je doslo do prekrsaja kazna se smanjuje na tri dana.
Ipak i dalje ostaje cinjenjica da se je na propust moglo ukazati i prijavom posta.