možda je glupo pitanje ali stvarno ne znam šta znači AUX na Speed Fanu jer mi pokazuje 125C i gori mi plamen ostale temperature su mi
sis-32
cpu-34
temp-48
hd-36
core0-25
core1-28
Printable View
možda je glupo pitanje ali stvarno ne znam šta znači AUX na Speed Fanu jer mi pokazuje 125C i gori mi plamen ostale temperature su mi
sis-32
cpu-34
temp-48
hd-36
core0-25
core1-28
Može biti nepostojeći senzor za kojeg postoji predviđeno mjesto na matičnoj, pa krivo očitava.
evo riješio sam flešanjem biosa i sada su mi temperature AUX 32-33C nešto sam izgleda upalio u biosu a ne znam šta a standardne postavke nisam mogao vratiti jer sam obje iskoristio kod postavki za OC pa evo ako se nekome slično javi da zna kako sam ja riješio problem vjerojatno ima i jednostavnije
AUX ..ti mjeri temperaturu kucista..Nalazi s ena maticnoj doticni senzor...i eto,cesto se mora flesat BIOS da normalno pokazuje,ali btw,zanemari tu temperaturu ;)
dobro za AUX sam saznao šta je i zašto se javlja a sada me zanima šta pokazuje stavka Temp jer je meni obično na 51C i kolika smije biti sve me to zanima jer je stroj novi a ne bi volio da mi neki vrag otkaže a ja ga nisam spriječio.(stroj je skup 11200 kn a plačat ću ga 3 godine)
Ajde ti lijepo instaliraj utility koji ti je došao uz matičnu pa tamo gledaj temperature. Možda ti samo ne prikaže za HDD, ali će ti sve ostalo biti označeno i precizno koliko može biti.