Doio sa kabel i super skida slike ali nece da mi izlista slike koje sam prebacio u MMS radnu mapu! Jel tko zna kako se prebacuju slike u "Slike" ili "Foto album" ili neki program koji skida i mms poruke s mobitela?
Printable View
Doio sa kabel i super skida slike ali nece da mi izlista slike koje sam prebacio u MMS radnu mapu! Jel tko zna kako se prebacuju slike u "Slike" ili "Foto album" ili neki program koji skida i mms poruke s mobitela?
Koliko ja znam Dražen je imao ST55, pokušaj mu poslati mail, ako se ne pojavi uskoro na forumu.
A koja mu je adresa?
Pošalji mu mail preko foruma.
Ma ne da da mu se pise preko foruma! jos jedno pitanjce: Koje igrice idu na ST55? I di se mogu nabaviti?
Onda pošalji privatnu poruku ili traži pomoć Zappana da pošalješ e-mail. Ili čekaj da se pojavi na forumu.
drazen ti se vratia na forum. samo je sad kupia sx1, pa je malo zakupljen tim.
Slobodno mu posalji PM.
Jel ima koj program za ST55 osim st-Toola?
a kabel - gdje se moze kupiti???
WWW.solvens.com, 021/386065 ili bolje na091/5860066, oko 120 kn sa postarinom, dojde ti za 2-3 dana
thx
zvao sam solvens i kažu da zasad imaju samo usb kabel.jel neko zna koja je razlika između usb i "com port" kabela?
Usb je brzi. Koja mu je cijena?
glavna razlika je u brzini dakako. sa usb-om je puno brzi prijenos podataka...
mozda je brži ali sam negdje čitao da smart tool neradi sa usb kabelom,pa nisam pitao za cijenu.jel ima neko od vas usb kabel za st55?
e to stvaro nebi znao dali stool radi sa usb kabelom. Mozda i radi, ako USB instaliras kao com port. Kao sto ni serije x55 i niže nisu originalno bili predviđeni za rad sa usb-om (mislim na njihov sde), ali instalacijom drivera, to se rijesi...
instalirao sam usb driver kao i smart tool koji je registrirao mobitel medjutim kad pokusavam skinuti slike na PC prijavljuje mi da ih nema... je li problem u driverima, postavkama, ili da downloadam neki alternativni software?
Imaš na www.gsm-free.com program za rad s ST55. Nešto kao Data Exchange
jel zna neko zasto smart tool 1.91 neće uploadati melodije veće od 48 kb?melodija u wav formatu mora biti stvarno kratka da bi joj velicina bila manja od 48kb.......
probaj s programom polyphonic wizard. uplodas sliku/melodijus programom na neku wap stranicu. odes s mobitelom na stranicu i jednostavno ju skines. ima i editor melodija i converter za različite formate melodija