Cim izvadim bateriju iz telefona izbrisu mi se sve poruke u telefonu. Da li postoji neka mogucnost da se to spreci. Izasno me nervira...
Printable View
Cim izvadim bateriju iz telefona izbrisu mi se sve poruke u telefonu. Da li postoji neka mogucnost da se to spreci. Izasno me nervira...
koji telefon? jel stavljaš u tel nakon toga drugi SIM?
jedna od mogućnosti da sve poruke spremaš samo na SIM.
druga je da ti je otkazala backup baterija
Ne spremam poruke na sim karticu. Ovo mi se desava vec par puta, ne znam sta je u pitanju, jer kad izvadim bateriju i stavim drugu karaticu da pogledam propustene pozive, poruke se izbrisu, isto tako je i kada vratim svoju staru sim karticu ni na njoj nema nista...
ajd napravi ovo:
izvadi bateriju, nemoj vaditi svoju karticu i vrati bateriju pa mi reci jesu onda poruke izbrisane
čini se da ipak sprema poruke na karticu... nema drugog objašnjenja. jer kad izvadi karticu i stavi drugu, sve poruke nestanu koje su vjerovatno na onoj kartici koja je vani...
Nema sanse da su mi na kartici 200 poruka. Znaci izvadim bateriju i karticu, stavim drugu karticu (da bih videla propustene pozive jer ne koristim vise tu karticu)izbrisane su poruke. Nakon par minuta vratim moju staru karticu na kojoj sam stalno dostupna ni na toj kartici nemam ni jednu jedinu poruku od mogucih 200
bojim se da nesto ne zeznem jer nisam strucna oko toga...