-
T-Mobile bez K800i
Jutros sam bija u dvi poslovnice T centra. Došao sam produžiti pretplatnički ugovor i uzetni novi mobitel. Namjeravao sam uzet SE K800 međutim u obadva T centra sumi rekli da taj mobitel je u ponudi T-Mobjla ali da na lageru u zagrebu nemaju dostupne robe i da ga nemogu naručit. Sad mene zanima kako moreš nešto imat u ponudi a u stvarnosti ne imat? Zar se taj mobitel tako dobro prodava da ga više nemaju?
-
nemrem vjerovat!!!možda dobiju k810 u ponudu!!!pa ovoga više ne naručuju
-
pa strpi se još malo ili pitaj hoće li ga više dobivat
da ne čekaš bezveze! tako sam i ja morao čekat kad sam uzimao svoj k800 ali preko vipa i poanta je bila da su imali na lageru
ali samo normalne a ne brandirane
koji su naravno po toj jeftinijoj cijeni...
-
Ma nije problem sačekat kad bi zna da će oni to dobiti al štaš kad ti niko ništa nezna reći, svi kažu da tin mobitela nemaju i da nije do njih nego do onih u zagrebu.
-
vjerum mi i ja sam svoj čekao više od 2 mjeseca i taman
kad sam htio uzet neki drugi oni su ga dobili ;D
zato zovi SZK i dosađivaj im svaki dan;)
-
a da uzmeš nešto drugo? samo te k800 zanima?
tako je meni slično bilo, pa mi je dosadilo ih čekat, pa otiša u vip.. 'ebiga..
-
Probaj pitati SZK u kojoj poslovnici imaju navedeni mobitel.Vidio sam ga u ponudi za VPN korisnike pa sumnjam da ga nemaju u ponudi.Inace cijena je 598 Kuna i u ponudi pise da ga imaju i u smedjoj boji
-
Ta jobitel baš oću i ne želinse pribacivat n nijednu drugu mrežu. Što se tiče ponude ostalih mobitela jako loše dok vip ima daleko bolju ponudu.
-
...u kojim poslovnicama si bio/la???
-
A da prijeđeš u Tele2 ? Ima ga, najeftiniji je i nije kodiran :ideja: