..evo prvih uradaka,koji se naravno moraju još dotjerati i oplemeniti sadržajem...:)
...ideja i izvedba je ipak nakon dosta snalaženja ipak vlastita..:)
..savjeti za sadržaj , komentari....
MOBIL FAN CLUB- by TOMO
Printable View
..evo prvih uradaka,koji se naravno moraju još dotjerati i oplemeniti sadržajem...:)
...ideja i izvedba je ipak nakon dosta snalaženja ipak vlastita..:)
..savjeti za sadržaj , komentari....
MOBIL FAN CLUB- by TOMO
Bravo tomo! :)
Second look (u stvari prvi pogled, ono gore sam napisao reda radi, da ti dignem pouzdanje...:) ) ---- imaš par tipfelera ili ti treba lektorica.. ;)
npr. ' Toliko vremena će te uvijek naći' -- piše se 'ćete'.
ili 'saznati bisere dana, te tko je koga ,gdje kada,' zarezi su podivljali namjerno ili...? Mislim na to da je negdje zarez odmah iza riječi, a negdje iza razmaka...
to je sve na glavnoj stranici i to su samo sitnice, nisam išao preveć gledat ostatak, ali sve u svemu jako, JAAAKO dobar uradak, pogotovo za prvi put! Svaka čast majstore! :)
A najveći zakon mi je ovo: '..ne dozvolite da Vaši frendovi znaju više od vas....' :thumbup: :)
..to je nabrzinu pisano,tek tolko da nekaj piše,ak vam se sviđa,ispravljam sve...i ostavljam....
bit je sama zamisao...;)..
da nastavim ili ne?.....;)
evo, radim na stranicama...ipak sam zadovoljan..
..drago mi je da Vam se đasvi....:)
fora, stavi jos slikica
nije lose...... krade mi ideje....
Zgodno, još da si se sjetil da nemaju svi velike monitore pa da mogu vidit tekst bez skrolanja.
Sviđa mi se. Možda je još malo sadržaja, ali s vremenom...
Dobro mi je ono u guest booku: "...knjigu žalbe nećemo ni imati...he he he "
Svaka čast!!!
:) :) :)
pa ja imam 14 inča i sve vidim bez skrolanja, osim naravno gore-dolje...= Citat =:
Poslao: Sljaka
Zgodno, još da si se sjetil da nemaju svi velike monitore pa da mogu vidit tekst bez skrolanja.
imas dobrve viceve tamo...
..sadržaj će se sa vremenom popunit,bitno mi je bilo predstavit vam kostur i design...naravno,dolazi još raznih preinaka, ali večinom je zamišljeno kao underground Mobil fan club..biti će svega.....;)
@killa...kakve veze ima Kitić sa ovim?..;)
@player;)
ma nisam mislio na to.... nego sam i ja htio napravit mobil fan club a i web dizajn ja volim takav ;)
Tomo na koji mAail da ti šaljem sliku od ćelavog
poslal sam ti na PM...kaj veliš na web?
@killa.....drago mi je da ti se sviđa, imaš kakve ideje da dodam(mislim na sadržaj)...;)
Samo da nije onih šugavih Flash botunića :(
Ili da negdje na stranici postoje još i normalni linkovi za nas koji volimo pritiskati Shift...
...sa vremenom.....
meni su flash gumbi baš OK....
Pohvale tomo nema šta, svaka čast, bitno je imati ideju a ostalo će doći samo od sebe.
Javi ako ti nije stigla slika, jer imam malih sranja sa internetom.= Citat =:
Poslao: tomo
poslal sam ti na PM...kaj veliš na web?
@killa.....drago mi je da ti se sviđa, imaš kakve ideje da dodam(mislim na sadržaj)...;)
hvala,već je uređena stranica...he he he
http://web.vip.hr/anny1.vip/izdvojeno.htm
Zašto ne rade linkovi u downloadu???
u pripremi je sadržaj, tek radim na osnovnim stranicama koje ću poslije oplodit sadržajem,naravno ako web poživi...
...inače, kak ti se sviđa?
Super je. Već sam gore komentirao
fora je stranica
svaka čast Tomo
hvala velja hvala, daješ mi samopouzdanje.....makar imam samo 5MB free prostora, brijem da mi neće baš puno toga stat ....