Ne svijetli mi tipkovnica uopce nema svjetla.Gdje da idem da mi tipkovnica svijetli??
Printable View
Ne svijetli mi tipkovnica uopce nema svjetla.Gdje da idem da mi tipkovnica svijetli??
Sutra cu ga vratiti sigurno je neki kvar
Ako je softver, lako ga prefleshamo, iako sumnjam :)
jel ti to po danu ne svijetli ili po noci? Jel w810 ima senzor, npr. na suncu ili u nekoj svjetlijoj prostoriji pa iskljuci svjetlo tipkovnice. probaj u mraku
Bila sam u mraku i tipkovnica ne svijetli.Kada sam gaprvi put upalila nije bilo svijetla na tipkovnici.I kada sam ustekala na punjenje i nista i kada sam ustekala usb u pc i nista.Sigurno je kvar.
Zvala kolegica trgovinu,i ostavila im je broj telefona,oni moraju nabaviti w810i da ga zamijenim za ovog svojeg.Jedva cekam da ga zamijenim.Javim novosti
Idem zamijenit mob poslije posla,napokon!
da bog da ti dali siemens a50 u zamjenu...zafrkavam...a bice je nesto ili s tim senzorom otislo po zlu ili jedostavno je tipkovnica krivo spojena...
100% je tipkovnica krivo spojena,sve je odlično osim tipkovnice.Javim Vam kada zamijenim mobitel,naravno,prvo cu ga provjeriti.
Jel postoji možda neka opcija daylight saving..da neradi dok je dosta jako vanjsko svjetlo?
Evo mene!Ja odjem u trgovinu i kazem prodavacu da sam dosla zamijeniti mob,a prodavac(koji radi popodnevnu smjenu) mene gleda začuđeno,i pita me Molim? :loco: A ja kazem da sam dosla zamijeniti mob i da sam zvala 3 puta i da su mi rekli da je mob dosao,vidim tamo dole drugi w810i,on zove gazdu,i gazda je potvrdio da je to istina.:loco: Onda prodavac uzme mob koji sam uzela,izvadi ga i stavi bateriju i upali mob,i ne svijetli tipkovnica,i onda on uzme drugi novi mob,i stavi bateriju i upali i odmah se pojavi narančasto svijetlo na tipkovnici,a on me gleda i suti:loco: ,a ja kazem: vidite sada u cemu je problem,on meni aha,i ispričao se,i sve spremi i meni da drugi novi mob.I sada je sve ok,ima svijetla.:xmas:
Ova tema se moze zatvoriti :closed:
super da si rijesila :tclosed: