da li se može u k550i stavit SanDiskova memorija ili to baš mora biti original Sonyjeva?
razmišljam o nadogradnji a SanDiskova je znatno jeftinija
Printable View
da li se može u k550i stavit SanDiskova memorija ili to baš mora biti original Sonyjeva?
razmišljam o nadogradnji a SanDiskova je znatno jeftinija
kupi sandisk..ide bez problema..ista kao od sonya al jeftinija
mom frendu sandisk rikno... vele čak da nekad neće otvoriti nešto javlja grešku... no gle ti možda budeš imao sreće :)
ne da ces ti imati srece, nego je taj compov frend imao nesrecu :p
ja koristim u oba mobitela sandisk i rade ko urica ;)
sandisk ti je ok ja imam m2 karticu i sve radi super!!uzmi si ju ako već nisi
ok. hvala na pomoći - budem probao sa sandiskom.
još jedno pitanje.... da li je moguće natrpat 1 gb glazbe i to sve preslušat s punom baterijom odnosno s jednim punjenjem(teoretski - bez razgovora, poruka i igrica)?
taj mob ti do 22 h može puštati glazbu na sluškama ako je kompletno napunjen,ispraksirano!:five:
cool. thnx. sve jasno
Uzmi si sandiskovu jer je dosta jeftinija od sonyeve, ja sam neki dan uzeo sandisk za 880 i radi normalno....ako rikne, imas garanciju za nju....
san disk su kvalitetne memorije, enma se tu šta pričat, sony je svoje precjenio jer su originalne, ali san disk imam na drugom k800i i radi sve normalno, sad neznam brzine čitanja i pisanja, ali greški nema, već pol godine
AFAIK, Sonyjeve kartice se takodjer proizvode u SanDiskovim pogonima, tj. SanDisk proizvodi i za Sony i za sebe. Tako da je IMHO svejedno koju uzmes. Moze ti riknuti i jedna i druga, nijedna nije garancija da ce raditi.
takođe imam SE k550 i molim vas otp kartica sandisk od 1 gb koliko bi koštala ,sad da ne duljim bio sam na nokijima pa me zanima ta kartica ................hvala
190 kn Sandisk 1 GB M2
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902160