izgubio sam onu jednu najmanju,koja mi najbolje 'leži' u uhu,a samo jedan mi je bezveze,dakle da li bi trebao opet kupit cijele slušalice ili ima negdje za kupit te gumice :hm:
Printable View
izgubio sam onu jednu najmanju,koja mi najbolje 'leži' u uhu,a samo jedan mi je bezveze,dakle da li bi trebao opet kupit cijele slušalice ili ima negdje za kupit te gumice :hm:
LAPI NEKOM...ILI KUPI OD NEKOG KO IMA TAKE A DA MU NETREAJU...INAČE NOVE SLUŠKE!hehe
:drink:
a cujes...preko oglasnika uvijek se nadje neko kome netrebaju one najmanje...za pravu cijenu bez problema ih nadjes..
imaš u sonyericsson shopovima pogledaj malo ja mislim da je tu isto neki lik to tražio pa je reko da je tamo kupio!:p
di su sonyericsson shopovi u zg-u :D
ma mislim njihovi partneri,a i nisam iz zgb pa nebi znao.
pa imam emsc servis u planinskoj ja mislim...ili je to planinarska...neznam ugl tamo ti je emsc pa se raspitaj...premda mozes i one srednje cepice koristiti
pa te i koristim ali mi stalno padaju na onoj strani na kojoj je onaj vrag,ono okruglasto crno,speaker il kaj..a možda zato što ne nosim onu kvačicu
pa onda one najvece stavi...IMHO...koliko ja znam dobijes 3 para cepica za usi male, srednje i velike...premda su skoro isti svi...i ako si ti izgubio jedan ostaje ti jos 5 komada pa mos kombinirati koliko te god volja
ako nisi jos nabavio, ja ti dam najmanje, ti meni srednje, jer sam jucer izgubio jednu!