imam problem sa blokiranim telefonom... pise telefon zamrznut... mobitel je samsung sgh-x670...
zna li neko kako to mogu rijesiti?
hvala...
Printable View
imam problem sa blokiranim telefonom... pise telefon zamrznut... mobitel je samsung sgh-x670...
zna li neko kako to mogu rijesiti?
hvala...
To je malo informacija da bi ti netko mogao odgovorit.Dali ekran uredno šljaka?
izvadi karticu i ukucaj ove kodove *2767*3855# kao i *2767*2878#. nakon ukucavanje ovih kodova gubis sve podatke sa telefona, slike, melodije.......!! ako opet bude blokirao moraces u servis........
s mobitelom mi se igrala mlada sestra i pri ukljucivanju pogrijesila je neznam koliko puta pin kartice (ali to sam rijesila sa PUK-om) i pin mobitela, koji sam zakljucala sa nekom lozinkom... i sad kad ga upalim kaze mi "telefon zamrznut"...
HEEEEEEELP!!!
alana, jesi probala ukucat 8 nula? 00000000
probala sam sve... ne ide...
onda probaj jos sa ovim reset kodovima *2767*3855# kao i *2767*2878#.
ako to ne upali, onda pridavi seku da ti kaze sto je mijenjala, jer ocito je da je nesto mijenjala i ukucavala svoje brojeve ;)
ne znam kako da ti pomognem, meni je davno sestra napravila identicnu stvar, no srecom, ona se uspjela sjetiti koje je brojeve ukucala u taj phone lock..
i jos nesto, mozda je bitno, no meni je u tom starom samsungu morala biti sim kartica koja je u trtenutku mijenjanja phone locka bila u njemu.. ni jednu drugu nije prihvacao
Nisam siguran ali ja bi fleshao telefon..........
joj imam samsung S5050 tek od 6.7.2010 i prije tjedan dana mi se sestra igrala s njime i sada kad ukucam PIN meni kaze "telefon zamrznut" i sada sam sve pokusala ali nista... PLIZ POMOZITE MI!!!:sos::dunno::wall: P.S ja san na mrezi tele 2...