Dobro... a kaj je bolje nokia 3660 ili motorola v500?
Printable View
Dobro... a kaj je bolje nokia 3660 ili motorola v500?
ajde neka da netko neki odgovor!
Nokia 3660 je bolja u pogledu ekrana ako ignoriraš mrtve pixele, u softwareu (symbian), znači mogu se dodavat programi i igre,a motorola je manja, ljepša, i to je otprilike to...
Gen, sta bi ti uzeo od tog dvoje???
Ja nokiu više nikad ne bi uzeo! Vjerojatno bi motorolu v500, ali mogučnost instaliranja dodatnih programa je vrlo privlačna...
Ipak, ja ti preporučam v500
nemoj slusati gena on ima problema sa svojom nokijom pa zato je vishe nikada nikome ne bi preporucio !! 3660 ti je puno bolji telefon ako ti ne smeta velicina uzmi ga...
ipak bi ti preporučio motorolu. Možeš čak njen softwer nadogradit da bude ko onaj od v600!
Ali sta nema motorola kompliciraniji software? Sta nije nokia 3660 bolja, zato sto je "smartfon", ima memorije koliko kupis, kvalitetniji display(bar koliko sam cuo), itd...?
Da ali je NOKIA! I softwer na motoroli je posve ok! Nokia ima pre jednostavan software, meni je to užas!
Uzmi NOKIU ak ti velicina nije toliko vazna ipak za nokiju ima puno aplikacija
Nokia je bolja ima više funkcija
NOKIA je najbolja. Puno programa, memorije, aplikacija...
Ma uzmi motorolu svakako. Software je sasvim ok. ja imam v600 i iznenadio sam se kako je mob dobar.
Ko kaže da na motorolu ne možeš skidati razne programčiće. Na ovlaštenoj stranici imaš sve programe koji ti trebaju( nedavno sam skinio video rekorder za v600). V500 sigurno nije kompaktibilna sa ostalim programima. To ti je i mana i prednost. Prednost je da je mobitel stabilan jer tko zna kakve sve gadne programe možeš skinut. Protiv nokije nemam ništa no ovaj put mislim da je v500 u konačnici bolja. ajd
Kaj si skinuo?!?!?= Citat =:
Poslao: DD2
Na ovlaštenoj stranici imaš sve programe koji ti trebaju( nedavno sam skinio video rekorder za v600).
očeš reć program za komp koji pretvara video clipove u .3gp pa da možeš gledat na mobu, ili (što čisto smunjam) program koji ubaciš u mob pa možeš SNIMAT video?
Hardverske razlike između v500 i v600 nema, osim kaj v500 ima bolji ekran, tako da ako staviš soft od v600 na v500 dobiješ isti mob.
Znam da je moje mišljenje subjektivno jer imam v500 pa neću puno hvalit mob, ali znam da ima jako, jako dobar ekran.
Njokinom symbianu naravno kapa dolje. Šta je je, taj je soft bolji ali ovaj (v600) je iznenađujuće dobar (bar sam se ja iznenadio:D ).
ja bi na tvom mjestu nokiu...
Imao sam v500 i mobitel nije loš. Malo mu je sjeban i nelogičan meni ali inače je ok. Ako ti ne smeta veličina uzmi 3660. Nećeš požaliti. Motorola v500 nije puno manja a pogotovo kad je otklopiš onda je čak i veća od Nokije.
Ti si si malo zabrijao. V600 kao i v500 ima samo javu a java ne može komunicirati sa ostalim hardware-om mobitela.= Citat =:
Poslao: DD2
Ma uzmi motorolu svakako. Software je sasvim ok. ja imam v600 i iznenadio sam se kako je mob dobar.
Ko kaže da na motorolu ne možeš skidati razne programčiće. Na ovlaštenoj stranici imaš sve programe koji ti trebaju( nedavno sam skinio video rekorder za v600). V500 sigurno nije kompaktibilna sa ostalim programima. To ti je i mana i prednost. Prednost je da je mobitel stabilan jer tko zna kakve sve gadne programe možeš skinut. Protiv nokije nemam ništa no ovaj put mislim da je v500 u konačnici bolja. ajd
Koji će mi vrag java kad sam u mobitelu otvorio novi folder koji nema veze s javom u koji skidam programe. U mob sam prvo instalirao iz mototool kit-a v2.0 (CD koji sam nabavio u Rimu u trgovini Three-a) program koji mi je ubacio novu ikonicu u mobitel. Ta vrsta programa mi je omogućila uvid u filove i datoteke. Pa sam tako instalirao Video recorder koji snima u 3gp. (na mobu je VGA kamera da podsjetim) 3gp. nije kompaktibilan s WM playerom, no i za to postoji program koji pretvara WM, WAW, Mpeg filove u 3gP. Taj program imaš ako si instalirao Windows media encoder 9.1. No to ionako nije neka velika stvar. Ima dosta programa koje mi mobitel ne prepoznaje jer to ipak nije smartphone.
A od kud skidaš te programe za mob? Konkretno taj za kameru?
Ak sam dobro shvatio ti si preko mototool kit-a v2.0 enable-ao neki novi folder u koji stavljaš programe (koje? za symbian?) i to radi nezavisno od jave?