našao sam na internetu novi flash za nokiu 6280 v.5.92 sad me zanima jel mi tko može pokazati kako da flasham tu nokiu s tim softwareom
Printable View
našao sam na internetu novi flash za nokiu 6280 v.5.92 sad me zanima jel mi tko može pokazati kako da flasham tu nokiu s tim softwareom
Imaju i noviji od toga (6.43)...za upute malo prosurfaj na forum.gsmhosting.com, ali najsigurnije ti je da odeš kod nekog servisera ili unlockera i on ti to napravi za 50 kuna.
e t-maca jel znaš kako kad pokrenem phoenix kad stisnem scan product javi mi error:
Could not load the logical product
HRESULT 0x80070057 (-2147024809)
This means:
The parameter is incorrect.
Could not find the CLSID/Prog ID: "NMP.Product.Menu.A.1";Phoenix Menu Extension Manager=0x80070057
Could not load the product specific menu;Phoenix Product Manager=0x80070057
kaj da napravim?
ajde neka netko ko zna napravi kompletan tutor za flashanje 6280 nokie ako netko zna
jel ti nije jednostavnije upgradeat soft preko nokijine stranice?
EDIT: joj zaboravil sam da 6280 neda tako upgradeat, sorry
mani te se corava posla, velike su sanse da se telefon rokne....... otidji te u neki servis i ljudi ce vam to uraditi bez ikakvih problema sa pouzdanom opremom i bez ikakvih problema.
zakljucio sam tako sto radim u servisu i svakodnevno gledam likove koji su se zezali sa sw i zeznuli telefon........ Cak i sa profesionalnim boxevima nekad zna biti problema jer je to bb5 model nokie, npr. ako je telefon dekodiran kod kaljevica ili kod operatera nakon flesanja se moze zakljucati ako se ne uradi bekap eproma i eto ti belaja,u minusu od 50-100 evra...
Ja ne znam ni za jedno free resenje flesanja 6280 a da je 100% sigurno !!
znas kad ce te isflesati nokiju 6280 sa free programom........... NIKAD
Ja sam uredno napravio flash 6280-ice sa Phoenixom i sve fino funkcionira. S druge strane bolje ti je staviti u servisu novi firmware jer cak se i ja sve vise ne zelim zajebavati sa time, da ne bih skurio mob.
Sto se tice onog problema, tipicno se javlja kad ne dodas tip konekcije, tako da prije toga ides na Manage Connections i odaberes usb. Ako ti nece prihvatit USB, tj. prijavljuje ti neke greske tada nisi ispravno cracknuo Phoenix. Imas dva cracka, jedan za instalaciju i drugi za sam program. HTH ;)
ja cekam da 6280 postane supported od NSU XD
jesam već napravio usb connection ali daj link za taj crack baš za program a ne za instalaciju
Nemam linka. To skines zajedno sa Phoenixom na onoj stranici...
neka mi netko napiše kompletan tutorial kako flashati nokiu 6280 s linkovima od programa ajde molim vas kaj to nitko nezna ali tutorial koji radi bez greške