znam da ne može ali molim ljude koji znaju da postoji neki software koji omogućuje čitanje worda, pdf-a, ppt-a i sl. na k 750i da jave, molim vas......znam da nije simbyan ali ja mislim da ipak može nešta takovo čitati
Printable View
znam da ne može ali molim ljude koji znaju da postoji neki software koji omogućuje čitanje worda, pdf-a, ppt-a i sl. na k 750i da jave, molim vas......znam da nije simbyan ali ja mislim da ipak može nešta takovo čitati
hej možda možeš!!!!instaliraj si microsoft word za mob i ima mogućnost očitavanja s moba samo nezam jel toliko doradjen da uspije
Ne znam na osnovu cega mislis da "ipak moze". Vjeruj mi, ne moze, barem nista upotrebljivo.
Postoji kao neki mobile word, ali strasno je bugovit, a osim toga zapravo samo ima kontrole formatiranja kao word (bold, italic, ...), ali zapravo ne moze citati Word format dokumenta.
ok nisam znao a i gore sam napisao da nisam probao
OK, ajmo sad malo :ontopic:
@pbreaker i @Most Wanted,
Preporucam da se nadjete na chatu negdje. Ovdje se prica o mogucnosti otvaranja Word dokumenata na K750.
ma otvorio sam tu temu na forum.hr, uglavnom zaključili smo da ne može (ali naravno da se raspitam i dalje), uglavnom zaključak je da se ne može zbog java platforme koja nije dovoljno proširiva za čitanje tako kompleksnih datoteka tipa pdf ili word, ali i ipak možda(stvarno možda) ipak ima nešta što bi moglo to omogučiti zato ću se ipak još malo raspitivati tražiti tako to pa možda ipak nešta uspijem dobiti. Da sam bar dovoljno obučen da sam nešta napravim ali za to još trebam jesti jako puno graha :)
Jedi ti graha kolko hoces ali to je jednostavno nemoguce:notooth:java je zaje...a stvar.
Postoji Java aplikacija koja se tove DOCviewer, postoji i PDF viewer. Isto tako postoji i aplikacija Shee. Za powerpoint ima nekih ali ih nisam isprobao.
Sve ove aplikacije službeno rade na Siemensima, ali pošto mnoge aplikacije sa SE rade na Siemensima, nema razloga da ih ne isprobaš. Nemoj previše očekivati, jer presložene dokumente ipak ne mogu otvarati. Najlakše otvaraju dokumente koji ne sadrže slike. Ako ih ne nađeš na www.getjar.com javi pa ću ih uploadat ovdje.
e ali vec ne moze citat one nove dokumente od word-a 2007 sa onom extenzijom .docx
al moze se sacuvat u stari format.
kao što napomenuh u glasinama se je za 14.lipnja najavio i jedinstvene aplikacije međšu kojima se spominjepdf/document preglednik --->i sami znate da ako do toga dođe aplikacija će se ubrzo na netu nać,ajd malo strpljenja bolje uzet nekaj kaj radi neg ze zaje**vat sa nekim bugovitim aplikacijama koje vrijede kur**
ništa probat ću s ovime što je dao sljaka pa javim kako ide
daj molim te uploadaj ili pošalji na mail hudovsky@hotmail.com jer ja nisam uspio nać tu aplikaciju na get jaru a stvarno mi treba. tražim to već neko vrijeme. hvala unaprijed
ja imam word java, al mi ne radi, ak hoćeš poslat ću ti
Ako ti je bas jako stalo do citanja dokumenata na mobitelu, moj savjet ti je da mijenjas mob.
Promijeni mob. Ima zaista puno mobitela koji to mogu, a to su uglavnom Smartphonovi kao npr SE P i M serija te W950, T-Mobile MDA uređaji i sl....
Kvaliteta tih aplikacija i prikaz na tako malom zaslonu ionako te nebi oduševio...
hvala na savjetu :jackie: