-
Ekipa molim vas pomoc,, imam problem sa HDD, tocnije sa pristupom podatcima.. sistem je ostecen i ne mogu ga pokrenuti ni u safe modu, nema nikakav restore point niti back up, tako da bi ga morao ponovno instalirati,, ali to nije problem..
Ja sam disk ubacio u drugi kompjuter i vidim da nije „podijeljen“, ima samo jednu particiju (sistem), a na njoj su i sve moje stvari.. problem je sljedeci, ne mogu nikako otvoriti nista od onoga sto mi treba da bih mogao kopirati na drugi disk da ne izgubim sve kada ovoga budem formatirao.. znaci muci me sto ne mogu nista otvoriti ovim obicnim windows explorerom, a zanima me da li postoji kakav „profi“ alat s kojim mogu to rijesiti..
E da, poruka je za pojedine foldere koji mi trebaju not accessible i access is denied..
Nisam siguran da li je bilo sta zasticeno administratorski na tom sistemu, ali on je i tako sada ostecen pa vise ne znam sto bih..
ovo mi je prilicno hitno, i volio bih kada bi mi netko pomogao jos danas?!:drink:
u atributima tih mapa (foldera) koje ne mogu niti otvoriti jedino je read-only ukljucen kojeg ne mogu iskljuciti, mislim mogu, ali kad ponovo otvorim i dalje je ukljucen..
sad bas skidam neki WindowsFileExplorer, navodno bolji od obicnog, pa cemo vidjeti..
-
moguce da ti je hard disk write-protected.
-
pa nemam pojma, s ovim explorerom sam uspio otoriti te mape ali sad pokazuje da u njima nema nista.. lud sam, ne znam vise sta bih probao..
-
i meni se to dogodilo, sa mog kompa ocitava na tudima, ali kad skinem nesto sa tudih na hdd i prikljucim na svoj komp, uopce nema tih podataka :mad:
-
......probaj sa Document Rescue PRO...
Program je portable i ne treba ga instalirati nego samo pokrenuti - nadam se da će pomoći...
-
evo sad s ovim skeniram pa ako bude efekta javim vam.. jel moze ovaj program naci i bilo kakve druge datoteke (slike, video), jer vidim da ima izbor ekstenzije file-a??
-
...sve extenzije koje su navedene mogu se povratiti osim ako je totalno sve s+ebano onda ne ide...
Više: http://www.objectrescue.com/products...entsrescuepro/
-
da rijesio sam problem jos u petak, hvala dmi i ostalima, iako su neke datoteke da kazem ostecene, ne znam je li to uzrok sj** systema ili mozda ovaj program "nije previse briga",, ali uglavnom veliki dio sam uspio spasiti i zadovoljan sam.. hvala opet..
:tclosed: