dobio sam na mobitel neki dan sms, da objavim svoj oglas za mobitel na stranici www.odaberi-mobitel.com ?!
jel netko isto to dobio, stranica je nova, vidit cemo kako ce proc....
Printable View
dobio sam na mobitel neki dan sms, da objavim svoj oglas za mobitel na stranici www.odaberi-mobitel.com ?!
jel netko isto to dobio, stranica je nova, vidit cemo kako ce proc....
jako jako jako losa kopija GSM Arene
Bas...stranica nist ne valja, oni koji neznaju engleski bolje se snadju na GSMAreni.com nego na toj stranici.
bezveze, mislim dobro zamisljeno, ali..
.......:suicide:
Stranica ima dobar potencijal, malo reklame, malo bolji nacini pretrazivanja i eto zarade :)
stranica je malo ukakana
bas lose
los izgleda stranica i te stvari samo dokazuju da lose kopiramo
ili je to samo stvar da oni glupi imaju para pa naprave glupost od stranice
a oni pametni i domisljati nemaj volje ili nemaju resursa
ovo je jos jedna losa kopija americkis stranica bas poput jubitoa
Ja sam isto dobio takav SMS i objavio sam svoj oglas. Igl, jesi ti na kraju objavio svoj?
Stranica mi nije losa. Mozda nije ko GSM Arena, ali na GSM Areni ne mogu objavit oglase, tako da mi trenutno ova bas dobro dode. U svakom slucaju bolja mi je nego ostali oglasnici gdje inace objavljujem...
Samo prigovori... A gdje su vase stranice koje ste izradili? Sto mislite da je ta GSM arena startala bez greske i savrseno? Ko god je napravio site bar pokusava nesto... Najlakse je sjediti, ne raditi nis i pljuvati po drugima :(
vidi se da je stranica svježa... kako može zaboravit napisat jel mob ima af ili nema... i još ima krivih informacija... piše za moj mob da nema 3gp podršku...
i moj mob nema bljeskalicu već foto svijetlo
nema podatak o internoj memoriji....
sve u svemu stranica je još loša i ima neugodan dizajn... ako se to uopće može nazvati dizajnom...
Ako je tocno da je tvoj mob Sony Ericsson K550i, niti na GSMAreni ne pise da ima 3gp podrsku, i pise da ima 'flash' ili u prijevodu na Hrvatski 'bljeskalicu'.= Citat =:
piše za moj mob da nema 3gp podršku...
i moj mob nema bljeskalicu već foto svijetlo
Sto se tice AF i interne memorije, to definitivno fali.
Dizajn je stvar ukusa. Vidio sam i ruznijih stranica koje su dosta uspjesne.
To je kopija Gsm-arene...
Ajde i mobilni-svet je kopija mobile-review_a, ali ima nekih razlika...
Al dobro, moglli su onda baš previesti GSM arenu, i dodati te oglase.
Ovako kako je sad, izgleda ko da je djelomično prevedno... :-/
No vidjet će mo sa vremenom...
Ako su već išli napraviti takvu stranicu, onda su mogli i testove prevest...
Onda bi bilo puno bolje...
E da, a kad se stisne na više slika, odam te preusmjeri na gsm arenu... :-/
Ico,kako je mobilnisvet kopija mobile review ???
Uopste ne izgledaju isto, samo sto mobilnisvet ima dozvolu od njih da uzima njihove testove i prevodi na srpski...
E upravo to što prevode tekstove sa mobile-review_a...
Po tome me jako jako vuče na mobile-review...
Ali opet između te dvije stranice ima više razlika u izgledu i sadržaju nego izmđeru odaberi-mobitel i gsm-arene...
meni se sviđa ideja ali dizajne je toliko loš da to nije normalno
Ne kuzim zasto je nekima dizajn tako bitan. Sta ne bi trebao sadrzaj bit na prvom mjestu?
Dobro, slazem se da je preglednost dosta bitna...
Meni je isto na pocetku bilo malo zbunjujuce, ali ja sam se relativno brzo uspio snaci.
Ne kuzim sta ti fali?
Ako se mene pita, mislim da fali brza trazilica. Onako da mogu upisat ime modela i da ga on nade..
Bok svima, ja sam webmaster na stranici www.odaberi-mobitel.com.
Drago mi je da je moja stranica postala "vruca tema". :spin:
Vidio sam ovdje neke stvarno dobre savjete koje cu dodati na stranicu kad za to nadem vremena :thumbup: , ali i stvarno jadnih kritika punih zavisti :-/ .
Volio bi cuti jos konstruktivnih kritika, kako odaberi-mobitel.com vise ne bi bio samo "losa kopija GSM Arene"....
pod vrste mobitela dodaj i slide, a ne samo sipka i preklopni..
Dobro nam došao. Svaka čast na trudu, ja sam to jednom počeo raditi, složio sam već bio pola site-a i onda sam zaključio da mi se ne da unositi podatke :)
Što se tiče ovog gore što sam citirao, molio bih te da rasprava ostane konstruktivna, ovakvi komentari nikamo ne vode.
Thnx na savjetima. Sa svim primjedbama se slazem, jedino ne znam kad cu naci vremena to sve dodat.. :-/
Sorry, gog. Nisam htio bit bahat, nego je stvarno bilo par ruznih komentara koji su me pogodili pa sam tako reagirao. Ja bi u svakom slucaju htio da ovo ostane konstruktivna rasprava!= Citat =:
Što se tiče ovog gore što sam citirao, molio bih te da rasprava ostane konstruktivna, ovakvi komentari nikamo ne vode.
Vidim u tvom signatureu info-mob. Jel to stranica o kojoj govoris? Znam za tu stranicu vec neko vrijeme i primjecujem da zadnje vrijeme bas nema novih stvari. Zasto? Stranica je super i stvarno bi bilo steta odustati od nje.= Citat =:
Svaka čast na trudu, ja sam to jednom počeo raditi, složio sam već bio pola site-a i onda sam zaključio da mi se ne da unositi podatke