Koliko dođe u dućanu, a koliko na crno? hvala:fried:
Printable View
Koliko dođe u dućanu, a koliko na crno? hvala:fried:
Koji ti je sad to??? Misliš 7210 ili 7250 ili 7250i???
To je prva preklopna Nokia. Nema ga još a ni neće skoro
Ah, da zaboravio sam. Kada se uopće očekuje???
Trebao je izaći krajem prošle godine ali još nije
Pa šta nije izašao? ja sam čula da je, tj. pročitala sam u jednom časopisu, ali nije pisala cijena
Možda i je izašao ali ga kod nas još nema. Zovi Mobis pa ih pitaj= Citat =:
Poslao: Hope
Pa šta nije izašao? ja sam čula da je, tj. pročitala sam u jednom časopisu, ali nije pisala cijena
ima ga u BiH danas sam ga vidio u Bijeljini ali kosta 1600 km negdje oko 800 eura ali je makina
Puno za series 40!!!
Ja sam si kupio 7200 i moram priznati da sam jako iznenadjen. Jedina stvar je sto mobitel ne funkcionira s 32K Simpa karticom. Nabavio sam ga iz Mobisa. Jedina zamjerka je : nedostatak plavog zuba i veličina ekrana.
njoka je prekrasna, a tek ona tekstilno 'obucena' maska..divota..
I kolko love?= Citat =:
Poslao: MarioM
Ja sam si kupio 7200 i moram priznati da sam jako iznenadjen. Jedina stvar je sto mobitel ne funkcionira s 32K Simpa karticom. Nabavio sam ga iz Mobisa. Jedina zamjerka je : nedostatak plavog zuba i veličina ekrana.
Danas sam vidio u izlogu maketu. Totalno je los. Ekran je premali. Steta jer je inace izvani interesantan. Izgleda da ne mogu dostici samsung ni oni ni SE kad se radi o preklopnim mobitelima!
ma glupost !! nokia pa preklopna (to mi nekako ne ide!!)
e al izvana tako lijepo izgleda da..bas kao da je stvorena samo za mene:)
@vjeko: A što ćeš napraviti kad ti se maska zaprlja??? U perilicu za rublje??? :D :D :D
@andro2001: Veći ekran nije mogao biti jer bi onda to bio series60 mobitel i morao mi imati yojstick i višu cijenu. A što se izgleda tiče uopće nije loš.
@cyber: Nimda ti je napisao gore: 1600km tj. oko 800€
800 eura!!!!????!!!??? U tri P. M. za to se kupe dvije nokije 6600!!!! Ne znam dal ima netko tolko lud da da tolke pare za komad elektroničkog nakita?! Ma šta ja pričam, neki ljudi su tolko plitki da će je kupovat na kile zato jer je ljepa! 800 eura...!!!
Ja ne bih dao više od 450€ za njega. Ovo je pretjerano. Možda kod nas bude jeftiniji. Nadajmo se.
Ma i 300 eura za takav mob je previše!
Ali to je nokia, odmah je sve jasno što se tiče cijene...
Vrijedan je kao neki drugi series40 Nokia sa kamerom ka npr 7250i, a vjerojatno i malo više jer je ipak noviji, ali ovo je ipak previše.
ja ne bi nis dao za njega, tako mi je ruzno to sto je neki materijal na njemu!!!!
Mobitel je totalni promašaj. Samo idijoti koji ne znaju šta bi slovom kupuju takva sranja. Pa prije bi kupio 4-5 preklopnih Samsunga nego taj mob= Citat =:
Poslao: Gen Mo'Kai
800 eura!!!!????!!!??? U tri P. M. za to se kupe dvije nokije 6600!!!! Ne znam dal ima netko tolko lud da da tolke pare za komad elektroničkog nakita?! Ma šta ja pričam, neki ljudi su tolko plitki da će je kupovat na kile zato jer je ljepa! 800 eura...!!!
Nožalost, sigurno će bit puno takvih idijota, i prodavat će se kao i 8910(i), čije su prodaje bile solidne... Jako je puno takvih plitkih snobova, koji će je vidit u izlogu i reć: "Vid'je kak je ljepa idem si je kupit!" Za te pare si kupiš p900 i neku ogromnu memorijsku karticu i još ti para ostane...
joj, ajde kaj serete po njoki, pa ko vam je kriv kad si ju nemrete priustiti....takvi tipovi kao vi su mi 'najaći'!!
7200 JE FASHION PHONE A NNEE OPTION PHONE STOGA USLI STE U VELIKI OFFTOPIKK, JER 7200 JE MOB ZA SMINKU!! ja sam jedan od 'idiota' kako vi kazete koji bi kupio 7200 jer mi se svidja..iako nemam tolko para al snaci cu se - posude se pare i to je to..
Ma jebeš takav fashion phone. Ne vrijedi ni duplo manje pa da ga hebeš. Nema ni jedno pošteno opravdanje za tu cijenu.