Imam K800i (naravno CID 52:thumbdown ) i zanima me dali postoji mogucnost da ce se uskoro moc otkljucat CID52?
Ili da pređem na 098:suicide:
Printable View
Imam K800i (naravno CID 52:thumbdown ) i zanima me dali postoji mogucnost da ce se uskoro moc otkljucat CID52?
Ili da pređem na 098:suicide:
pa normalno da ti se moze otkljucati cid 52...samo ti je cijena malo skupplja...kojih 250kuna koliko sam ja cuo...jeftinije ti je preci na 098
Kaj briju onda ovi u Moby freaku.:censored:
Lik je rekao da se jos ne moze CID52 otkljucat...
A i nece mi se prelazit na 098/099 jer su cijene razgovora katastrofa...
Ako netko zna tko to moze otkljucat u ZG ili VG bit cu zahvalan.
e sad...kad malo bolje razmislim nisam skuzio jeli on bio rekao 51 ili 52...al ja mislim da je rekao 52
sta nije vec dosao zakon da operateri ne smiju zakljucavat mobove na svoju mrezu?
pa bilo je neke price po casopisima da uskoro operateri nece smjet zakljucavat mobove na svoje mreze ali posto vec dugo to nisam pratio moze bit da je samo neki glupi trac to bio.
nije to poanta,koliko se plaća unlockanjecid 52, a ja eto pitam ima li kakvih naznaka za skidanje zsštte cid 52 i mogućnosti modanja te podrzava li k810 flash teme jebogaja jedni kažu da drugi ne
dosad je skinuto sve do CID52, a i CID52 je skinut, no rješenje se čuva kao zmija rep, pa je unlock dooooosta skuplji od dekodiranja ostalih DB2020 CID-a
ili možeš sam dekodirat za 50 eura www.davinciteam.com
a ni to se ne isplati...radije se strpi još neko vrijeme jer češ ovak potrošit previše...
mogu vam samo reći da će uskoro i CID52 biti otvoren na unlock uređajima, pa će cijene biti normalne.
kak znaš?.........
pa ispod nicka mu pise all gsm unlocker :p , a kolko sam skuzio iz njegovih postova i reklame iz potpisa on se bavi dekodiranjem mobitela... ...pa je upucen u te stvari
a tako kak sam glup nisam ni vidio...
nego jel to znači da će se moć i u xs++ flashat cid 52 mobiteli?
nema info za to, mene je kontaktirala osoba koja je zadužena za SE unlock opremu koju imam, jer su trenutno podržani svi CID osim 52, a u posljednje vrijeme mi je on najčešći. što se flasha tiče, to je i sad moguće, bez obzira na CID, ali je unlock onemogućen
onda nekužim što moram čekati, ovi na votan serveru naplaćuju konvert k550i u w610i
jel to oni naplaćuju soft od w610i ili što?
ili je nemoguće izvući fw iz w610i :hm:
nekužim
:smart:
Sw se može izvući, naplaćuju ti samo flashanje, jer se svako flashanje DB2020 naplaćuje (ide preko servera). Jasno, ako pričamo o pravom servisnom flashu, MCU+FS+Cust, a ne SEUS i slične stvari.
znači uskoro će se moći zamjeniti k550i soft sa onim w610i samo treba izvuć soft iz w610i?
dakle točno zanima me hoće li se uskoro moći u k550i staviti w610i soft,
besplatno kao što u k750i može w800 što sam prije 2 dana napravio frendu...