-
pitanjce
imala ja tako nekoliko mobitela...sve je pocelo s dvanim siemensom s25, pa s45, pa s55, pa me nagovorilo na st55...nema komentara :(
pa sam promijenila firmu :) i kupila samsung...preklopno s 300 predivan i koliko je lijep toliko je njesra (ako mene neko nekaj pita)....
pa sam ga prodala i sad se sluzim nekom prastarom kantom jest da sam za njega emotivno vezana ali gadan je za poluditi...
htjela bi novi mob...
uglavnom sam spala na sasvim prosjecnog korisnika...nazovi, primi poziv....volim kad mi lijepo svira i kad je ekrancic u boji...i ja bi da je preklopni...da je mali i lagani...
i kaj bi Vi meni predlozili da si ja kupim...
???
-
pa samsunga, posto ne trazis funkcije
-
-
da to sam reko jer cura ne trazi nikakve funkcije...
-
reci otprilike za koliko novaca
-
daklem svaki predlog koji pocinje i zavrsava sa samungom s gnusanjem odbijam...to je "govance" od firme...uz ispriku svima koji je cijene i vole...
pitalo me koliko novaca...pa nemam pojima...ne previse...ali ne bi ja to sad niti prevec limitirala...ajmo rec do 1500 kn...odokativno
-
Uzmi neku motorolu, npr. E365... ili SE T630
-
Ili motorole v300 ili v500 koje su obje proklopne...
-
nemoj uzet e365. cuo sam da je losa
-
ma samo ti ostani vjerna siemensu,sad ti izlaze tri mrak modela jedino što nisu preklopni! strpi se još malo..........
-
ma...znam...izlazi i preklopni...cf62...a ko zna kad i kakav bude...ne daj nam opet nekaj kao st55 :(
-
znam i ja sam ga imao i bio sam totalno razočaran! uostalom to nije ni bio siemens osim imena,sa sx-om sam prezadovoljan ali to je očito prevelik mob. za tebe!
-
jes vala...ne dopada mi se ...nekak je svemirski...inace ja sam jakooooo zadovoljna sa siemensom kao takvim...samo nekak su se zgubili u dizajnerskim vodama i u tom sam smislu malicko razocarana...
nakon pogreske s st55 zelis biti strpljiva i cekati nekaj kaj ce me naskroz zadovoljiti...ali gledajuci ovu kanticu (jesam emotivno vezana...ali kaj je prevec je prevec) od alkatela koju imam...lagano padam u depru
-
da baš i nije girly phone ali sve ima iznenadila bi se! ovaj novi s65 mi se čini nekako najljepši od novih siemensa pravi nasljednik s55
-
-
Ili možda Z600, ali najbolji bi bio Z200.
-
-
-
sorry grska
ja mislim da je samsung naj bolji prklopni proizvodjač mobova uz motorolu pa ne znam sto je govance
-
Motorolu :-/ Rađe bi Samsung ili SE.