sta da uzmem??koji je bolji ..mogu za soma kuna dobit bilo koji,jel to povoljno??
Printable View
sta da uzmem??koji je bolji ..mogu za soma kuna dobit bilo koji,jel to povoljno??
Pretrazi po forumu; bilo je govora o tome davno prije..
ne znam kako naslov ima veze s tvojim pitanjem al ok...
bolje n73, noviji, bolji ekran, kamera ok... n90 ti je star mob, preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevelik... slaba baterija i tak... n90 oko 1200 kn... 1500 max...
a n73 mislim da ispod 2000 kn neces naci...
za 1000kn je 6680 je dobar izbor,ako zelis smartphone.
čekaj želiš li sada 6680,n70 ili n90?
Ne naslov je kriv,,imam ponudu da kupim nokiu n 90 za 1000 kn a isto tako nokiu n 73 staru 6 mjeseci jos pod garancijom za 1000 kn!!nekako mi se n 90 bolje svidja ali neznam kakvu kakav je mob ,jel ok i tak to ,za n73 vise manje sve znam.
ja bi ti definitivno preporučio N73...
Bolja kamera, fizički veći displey (ako se ne varam), noviji smybian, bolja beterija, manje dimenzije, ima vibru...
A pretpostavljam da je i noviji...
Za 1000kn, se isplati kupiti N73
za 1000kn n73?!!! uzmi odma.....
A gle n90 je cigletina,usto jos nema vibru sto je jako nepraktično,ekran rastura,ali je preklop zato dobar.
A n73 ima fizicki evci display ali manju rezoluciju i bolju kameru,bolje zvučnike.
Imao sam n90 nekoliko dana na probi i stvarno je ogroman i strasno smeta sto nema vibru.
ako za 1000kn mozes dobiti n73,nemoj razmisljati nego kupuj.
******.prodan i n 73 i n 90....izvisio sam!!
N73,bolji u svakom pogledu
evo da obranim casti N90ke.
NOKIA N90:
-koncepcija video snimanja je napravljena savrseno, za to je zahvalan zglob kucista kamere koji se moze vrtiti oko 400stupnjeva. tko nije isprobao, nece nikad znat, al to rjesenje jos nitko nije napravio. nokia bi to trebala patentirati. n93 mu se moze sakriti sto se tice toga.
-jedna i jedina nokija koja je kvalitetno napravljena, mozda je prvenstveni razlog tome sto je n90 nastao kao konceptni mob
-tezina- tezina je mozda napravljena s razlogom, jer dok se snima video, potrebna je tezina da bi ruka mirovala.
-preklop -savrseno izveden, izvrstan koncept, jako kvalitetan.
-škripanje plastike-n90 ne zna za tu rijec
-baterija -traje 2dana ako samo razgovarate i smsate, dok ako snimate i koristite mp3 traje 1 puni dan
-vibra -na prvi pogled veliki nedostatak, al ubiti nije, jednostavno se naviknete, uostalom postoji ''beep'' zvonjava
-ergonomija savrsena, pogotovo zbog velicine, kao kucni tel
-mob privlaci paznju, svemirski je, svi se ude kad vidi svo sve moze, uglavnom n90 je mob koji je jako zanimljiv. nije obican kao n73. n73 ce se uvijek pamtiti kao neki symbina tel, kao npr 6600.. dok n90 kad prvi mob-kamera-izgledom.
@FatalERROR n90 spor symbian?? hahaha, pa svaki symbian je spor LOLČČČINA lol..
Šteta što si izvisio. Za tu lovu trebao si uzeti bilo koji. Oba su super. Vidim imaš Internet i mogao si pročačkati i vidjeti koji ti po specifikacijama više odgovara. Nokija je super. Nadam se da ćeš uskoro nešto tako povoljno opet naći.
dobro sad za 1000kn nije bas realno, kakav god bio trgovac. kad je nes ukradeno, to se istog dana mora prodat, neam iskustva s tim,al ja bih tako napravio.. mogo ga je prodat za 1800, istom brzinom bi ga se rijesio.
N73 je možda bolji izbor, ali sam bi uzeo N90 u ovom slučaju
N90 bi izbjegavao zbog problematicne daljnje prodaje,a zbog sumnjive kvalitete zakretnog mehanizma.
pa nije napamet.N90 i nije bas popularan model.prilicno velik i nezgrapan,a onaj rotirajuci mehanizam je stvarno upitne pouzdanosti.
malo ih je po oglasnicima i teze ih je prodati.
to govorim.kome to prodati?malo ljudi voli takve telefone.= Citat =:
Upravu si da je N90 velik i nezgrapan i da nije popularan i da ga je tesko prodat