E pitanje, kako naslov kaze tipkovnica pise umjesto c xc, pa me zanima gdje se to moze promijeniti, jednom sam bio nasao na to mijenjanje, al se ne sjecam gdje tocno... Pa ako moze pomoc...
Printable View
E pitanje, kako naslov kaze tipkovnica pise umjesto c xc, pa me zanima gdje se to moze promijeniti, jednom sam bio nasao na to mijenjanje, al se ne sjecam gdje tocno... Pa ako moze pomoc...
...nije nikakvo mjenjanje nego ti su prljavi kontakti na tipkovnici - probaj skinuti tipke i očistiti kontakte alkoholom ali ne pretjeruj (ujedno i tipke jer se možda dodiruju)...
a sta ti pise kad stisnes X?
da nisi polio vodom ili necim tipkovnicu, iz tog razloga je meni tipkovnica svako slovo zamijenila, cak i znakovima, a ne susjednim slovom, smajlicima prikazano:
:beer:
:cry:
:comp:
:notworking:
Kad stisnem bilo sta drugo pise normalno osim c (to nije kod mene nego kod lege na tipkovnici)
...kontakti...
Poteškoća je mehaničke prirode...
ak mu je neka opaka nek je odnese u servis, ako mu se ne isplati, a vjerojatno ne, neka si kupi novu, barem su tipkovnice danas jeftine
Moze jedan lagani lock... Nije mi se dalo otici do lege ponovno i to mu napraviti, tako da nista od rjesenja, a on je nabavio i novu tipkovnicu...
LOCK
dogovoreno :)
:tclosed: